Начальник обласного департаменту охорони здоров’я перед звільненням задекларував три нові ділянки

24 Жовтня 2016

Директор департаменту охорони здоров’я Львівської обласної адміністрації Львівщини Богдан Чечотка, який звільнився кілька днів тому, заповнив електронну декларацію, згідно з якою члени його сім’ї в цьому році стали власниками трьох земельних ділянок.

Згідно з електронним документом, його теща Ірина Кравець з 2005 року володіє будинком в Миколаєві площею 382,32 кв. м. У Миколаєві дружині екс-чиновника також з 2009 року належить половина квартири. У власності дружини Чечотки є два автомобіля Mercedes-Benz 1992 р.в. та Subaru 2007 р.в, які він декларував раніше.

Серед нового майна – три земельні ділянки загальною площею 3932 кв. м вартістю майже 175 тис. грн. Дві ділянки, по 12 «соток» кожна, дружина Марія придбала нещодавно – 28 та 30 вересня. Одна з них призначена для індивідуального садівництва, друга – для ведення особистого селянського господарства, садівництва, городництва, сінокосіння і випасання худоби.

Вони знаходяться в урочищі Лазок, що в селі Ілів Миколаївського району, неподалік трьох ставків.

dilyanky-druzhyny

У травні цього року син Чечотки Максим також став власником ділянки 0,1532 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у селі Тростянець (Миколаївський район), що в 30 км від Львова.

Серед новацій у декларації Богдана Чечотки – сімейний бізнес. Як повідомляли «НГ. Львів», ще з 2012 року Богдан Чечотка був співвласником ТОВ «Авто Спа Україна», основним видом діяльності якого є технічне обслуговування та ремонт автотранспортних засобів. Утім свій внесок у статутний фонд підприємства у декларації за 2014 рік він не показував.

dekl-chechotka

Згідно з ЄДР, нині власником його частки є дружина. Саме таку інформацію Богдан Чечотка вказав і в електронній декларації.

Цьогоріч Богдан Чечотка заробив 79,4 тис. грн, а його дружина отримала 8,7 тис. грн заплати, 147,3 тис. грн доходу від зайняття підприємницькою діяльністю та 3,6 тис. грн процентів.

Нагадаємо, з 1 серпня 2006 до 12 вересня 2014 року Богдан Чечотка працював головним лікарем Миколаївської ЦРЛ Львівської області. У 2010 році він пройшов на виборах до Львівської облради від «Фронту змін». 12 вересня 2014 року його призначили директором департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА.