- NGL.media - https://ngl.media -

Екс-диспетчер облавтодору отримає півмільйона на ремонт доріг у чотирьох селах біля Львова

21.10.2016 @ 08:30 в Новини

Миколаївська сільська рада (Пустомитівський район) замовила ремонтів доріг на 500 тис. грн у ТОВ «Ремонтно-будівельно-торгове підприємство», що було зареєстровано у квітні цього року. Про це стало відомо зі звітів про укладені договори, опублікованих на сайті публічних закупівель Prozorro.

Усі чотири договори були укладені в один день – 20 жовтня. Два договори, по 100 тис. грн, – на поточні ремонти доріг по вул. Сільській у селі Гаї та вул. Сонячній у селі Городиславичі Пустомитівського району. Ще два договори укладено на суми по 150 тис. грн: на капітальний ремонт доріг по вул. Млинна у селі Миколаїв та по вул. Героїв УПА у селі Підсоснів.

Нагадаємо, що у підпорядкуванні Миколаївської сільради є села Гаї, Городиславичі та Підсоснів.

Фірму зареєстрували 13 квітня 2016 року у Львові. Керівником та власником є 29-річна Оксана Коржан. У своєму резюме вона зазначає [1], що працювала старшим диспетчером, помічником бухгалтера у Львівському облавтодорі, а потім – старшим економістом відділу освіти Галицького району.

Згідно з порталом ЄДата, з часу заснування фірми «бюджетники» у Львівській області перерахували компанії 2,25 млн грн, в основному від виконкомів Бібрської міської та Ушковицької сільської рад, Рясне-Руської сільської ради.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/10/21/eks-dyspetcher-oblavtodoru-otrymaje-pivmiljona-na-remont-dorih-u-chotyroh-selah-bilya-lvova/

URLs in this post:

[1] зазначає: https://www.work.ua/ua/resumes/1478142/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.