Молода фірма екс-начальника УКБ облдержадміністрації за неповних вісім місяців «натендерила» 9 млн грн

20 Жовтня 2016

Управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради замовило капітальний ремонт приміщень навчально-методичного центру освіти Львова, що на площі Д. Галицького, 4 за майже 295 тис. грн у ТОВ «Будівельно-інвестиційна компанія «Галицький будівельник».

Про це стало відомо зі звіту про укладений договір, опублікований на сайті публічних закупівель Prozorro.

Договір підписали 17 жовтня цього року. Компанія провинна провести ремонт до кінця листопада цього року.

ТОВ «Будівельно-інвестиційна компанія «Галицький будівельник» зареєстровано у лютому цього року. Керівником та засновником є Олександр Овчаренко, колишній начальник управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації.

Як стало відомо з його резюме, опублікованого у лютому 2016 року, він також працював начальником управління (квартирно-експлуатаційного) Західного оперативного командування, головою Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради та директором ДП Міноборони України «Західвійськбуд».

Згідно з даними в Prozorro, вже з березня цього року «Галицький будівельник» уклав договорів на майже 8,9 млн грн. Найбільше замовлення – на будівництво казарми в селі Старичі за 6,5 млн грн від Західного територіального квартирно-експлуатаційного управління. На порталі ЄДата вказано, що компанії з березня цього року «бюджетники» перерахували вже 3,6 млн грн.