Львівський перевізник збудує школу в Сколівському районі за понад 18 млн грн

18 Жовтня 2016

Відділ освіти Сколівської районної державної адміністрації за результатами відкритих торгів замовив реконструкцію з добудовою Верхньосиньовидненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за 18,1 млн грн у ТОВ «Хосаро». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Роботи планують завершити у 2018 році. Документацією передбачено демонтаж складу, майстерні, їдальні, вбиральні, нове будівництво, внутрішні та зовнішні роботи, придбання нової сантехніки, меблів, обладнання для харчоблоку, спортивного залу, озелення території, облаштування спортивних майданчиків, зокрема, для гри у міні-футбол та інше.

Для участі пропозиції подало 4 компанії, однак дві найдешевші вартістю 14,9 млн грн та 16,3 млн грн через низку зауважень відхилили.

Єдиним конкурентом «Хосаро» виступило ПП «Промтехімпекс» Дмитра Романенка з пропозицією 18,2 млн грн.

ТОВ «Хосаро» належить Володимиру Хомі (90%) та Володимиру Мазуру (10%). Хома також є кінцевим бенефіціарним власником ПАТ «ЛАТП – 14630», яке займається пасажирськими перевезеннями у Львові.

Згідно з Вісником держзакупівель, загалом цьогоріч «Хосаро» отримало замовлень на понад 130 млн грн, всі  – у Львівській області.