- NGL.media - https://ngl.media -

ЛОДА під кінець року дала улюбленим фірмам з одного кубла замовлень на 22 млн грн

13.10.2016 @ 08:31 в Новини

Управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації 10 жовтня підписало договорів на понад 22 млн грн з двома пов’язаними компаніями ТОВ «Вест Білдінг Груп» і ТОВ «Львівський будівельний холдинг». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

«Вест Білдінг Груп» за понад 9,3 млн грн отримає за реставрація фасаду і даху навчального корпусу ЛНУ ім. Івана Франка на вул. Грушевського, 4 у м. Львові. А «Львівський будівельний холдинг» – 12,7 млн грн за роботи по проекту «Добудова ЗОШ І-ІІІ ступенів на 300 учнів в с. Батятичі Кам’янка-Бузького району».

«Вест Білдінг Груп» (стара назва «Дорбудмонтаж-1») належить юристці [1] Наталії Тимрук, а директором є Максим Станкевич, який весною цього року шукав [2] роботу супервайзера, територіального менеджера.

Раніше фірма належала Василині Пулик, Олені Сапізі та Світлані Гринкевич. Остання зареєстрована на одну адресу із Ігорем Гринкевичем, який раніше був співвласником «Львівського будівельного холдингу». Тепер «Львівський будівельний холдинг» належить Володимиру Вдов’яку.

За даними сайту Youcontrol [3], керівником «Вест Білдінг Груп» раніше був Марко Янковенко, чия фірма «Ві.Ай.Пі.Будівельна компанія» активно перемагає в торгах на Львівщині. Останнім часом вона конкурує [4] на тендерах з ТОВ «Будгарант Плюс», що належить Роману Гринкевичу та Богдану Школьному.

Єдиним конкурентом «Вест Білдінг Груп» та «Львівського будівельного холдингу» було Колективне підприємство «Центр Комплекс» Львівської обласної асоціації інвалідів.

 


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/10/13/loda-pid-kinets-roku-dala-ulyublenym-firmam-z-odnoho-kubla-zamovlen-na-22-mln-hrn/

URLs in this post:

[1] юристці: https://www.work.ua/ua/resumes/1362529/

[2] шукав: https://www.work.ua/ua/resumes/1000063/

[3] Youcontrol: https://youcontrol.com.ua/

[4] конкурує: http://ngl.media/2016/08/04/blyzki-firmy-pozmahalysya-za-5-mln-hrn-vid-novoyavorivskoji-miskrady/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.