Улюблений підрядник Залізничної адміністрації відремонтує спортзал за майже 300 тис. грн

11 Жовтня 2016

Відділ освіти Залізничного району управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради уклав угоду на ремонт спортивного залу у навчально-виховному комплексі «Гроно» (гімназія) на вулиці Вигоди у Львові з ТОВ «Еталон-Ком» на суму 287,31 тис. грн. Про це повідомляється на сайті публічних закупівель  Prozorro.

Згідно з угодою, яка була укладена ще 2 вересня поточного року, за ці кошти підприємство повинно пофарбувати стіни, стелю та підлогу, а також замінити вікна та  двері у спортивному залі гімназії. Завершити роботи повинні до кінця 2016 року.

ТОВ «Еталон-Ком» вже досить давно і активно співпрацює з адміністрацією Залізничного району. Як повідомляли «Н.Г. Львів», також 2 вересня фірма отримала від чиновників району підряд на капітальний ремонт території на вул. Кульпарківській, 182 та облаштування тут спортивного майданчика загальною вартістю 2,8 млн грн. А у серпні минулого року – на ремонт дитячого садочку за 14,82 млн грн.

Одноосібним власником будівельного ПП «Еталон-Ком» є Юрій Андросюк, а директором з жовтня 2013 року – Роман Лобай. Цікаво, що останній числиться співвласником ПП «КЮ. ЕС. СІ.», менеджментом на якому займається згадуваний Юрій Андросюк.

Крім того, як раніше повідомляли «НГ.Львів», Андросюк з Лобаєм – однолітки, обоє навчались у Львівській комерційній академії. Андросюк працював у ТОВ «Еталон», де співзасновником був і залишається Лобай. Це підприємство світилось у тендерах з ознакою змови.

Роман Лобай є проректором з адміністративно-господарської роботи Львівського державного університету фізичної культури, крім того, він є помічником народного депутата Володимира Парасюка на громадських засадах.