- NGL.media - https://ngl.media -

Фірма з дубневицького кубла вдруге отримала замовлення на будівництво школи в Наварії

10.10.2016 @ 08:30 в Новини

Пустомитівська міська рада замовила будівництво школи в селі Наварія (коригування) за 31,52 млн грн у ТОВ БРП «Технобуд». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Роботи планують завершити у 2017 році. Нагадаємо, це вже другі торги на будівництво цієї школи. У 2015 році Пустомитівська міськрада вже замовляла [1] будівництво даної школи у цієї ж компанії за 29,94 млн грн. В цю суму входило не лише будівництво і озеленення території, а й придбання устаткування: меблів, дошок, комплекту електрообладнання для лінгафонного кабінету на 12 учнів з комп’ютерним управлінням, комплекту устаткування робочого мiсця стоматолога, верстатів, електроточила. Також біля школи мали облаштувати метерологічний та географічний майданчики.

Згідно зі звітом про виконання договору, «Технобуд» отримав 5,33 млн грн. Виходить, що будівництво школи подорожчало майже на 7 млн грн.

На цьогорічних торгах єдиним конкурентом «Технобуду» виступило ТОВ  «Укрспектрол», що належить Юрію та Ользі Стадникам. Юрій Стадник був помічником депутата міської ради від ВО «Свобода» Андрія Карбовника, з яким він заснував кілька підприємств, що займались [2] купівлею [3] та продажом  власного нерухомого майна.

Згідно з ВДЗ, у 2016 році «Укрспектрол» отримав два замовлення: від Зимноводівської сільради на 6,9 млн грн та Франківської райадміністрації на 1,2 млн грн.

У вересні цього року «Укрспектрол» вже виступав [4] єдиним конкурентом «Технобуду» на торгах на будівництво школи в селі Братковичі (Городоцький район) за 23,01 млн грн.

Власником ТОВ БРП «Технобуд» є Юрій Пастернак, відомий як керівник ТОВ «ФК «Енергія-Інвест» народних депутатів Ярослава та Богдана Дубневичів (БПП). Раніше він займався менеджментом на ТОВ «Корпорація КРТ», яке також належить братам.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/10/10/firma-z-dubnevytskoho-kubla-vdruhe-otrymala-zamovlennya-na-budivnytstvo-shkoly-v-navariji/

URLs in this post:

[1] замовляла: http://ngl.media/2015/09/30/menedzher-dubnevychiv-zbuduje-shkolu-v-seli-navariya-za-30-mln-hrn/

[2] займались: http://ngl.media/2013/04/17/svobodivets-ta-joho-pomichnyk-kupyly-zavod-i-orenduvatymut-u-mista-zemlyu/

[3] купівлею: http://zaxid.net/news/showNews.do?svobodivets_i_pomichnik_otrimali_bilshe_5_sotok_u_tsentri_lvova&objectId=1289020

[4] виступав: http://ngl.media/2016/09/23/dubnevychi-pozmahalys-z-biznes-partnerom-svobodivtsya-za-27-mln-hrn-byudzhetnyh-koshtiv-u-vyborchomu-okruzi-yaroslava-dubnevycha/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.