Колишній бізнес-партнер «свободівця» відремонтує вулицю Без назви у селі Вовків за понад мільйон гривень

07 Жовтня 2016

Вовківська сільська рада Пустомитівського району Львівської області уклала угоду з ТОВ «Новатех» на роботи з капітального ремонту вулиці Без назви (від пам’ятника до ферми) у селі Вовків вартістю 1,07 млн грн.  Про це повідомляється на порталі публічних закупівель Prozorro.

Підрядник зобов’язався виконати роботи до кінця 2016 року. Бенефіціарами ТОВ «Новатех» через ТОВ «Мегатехно» є родичі Юрій та Ольга Стадники. Як раніше повідомляли «НГ. Львів», останній був помічником депутата ЛМР від ВО «Свобода» Андрія Карбовника, який раніше співволодів ТОВ «Новатех».

Юрій Стадник разом з Андрієм Карбовником також були засновниками підприємств ТОВ «Біля цитаделі» та ТОВ «Стакар Девелопмент». У липні 2013 року ЛМР надала дозвіл ТОВ «Біля цитаделі» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,056 га на вул. Є. Поповича, 6-а в оренду терміном на 10 років.

Нині власниками ТОВ «Стакар Девелопмент» є ТОВ «Холдинг емоцій “!ФЕСТ”» (90%) та ТОВ «КУА “Актив”» (10%). Фірма володіє заводом на вул. Старознесенській, 24-26 у Львові. Майновий комплекс знаходиться на двох земельних ділянках площами 0,2391 та 1,8180 га. Цю землю взяли у користування ще Карбовник зі Стадником у 2013 році, а у 2014 нові власники збільшили площу орендованих ділянок на 0,0154 га.