Карта нерухомості братів Дубневичів

Де і що мають народні депутати від БПП "Солідарність" Ярослав та Богдан Дубневичі
06 Жовтня 2016
06 Жовтня 2016

Серед народних депутатів Верховної Ради львів’яни, брати Ярослав і Богдан Дубневичі задекларували за 2015 рік чи не найбільше нерухомості. За сумою площі квартир, зареєстрованих на себе, народний депутат Богдан Дубневич взагалі посідає третє місце серед усіх нардепів.

Богдан Дубневич з дружиною за підсумками 2015 року задекларував 52 квартири, 12 будинків, 24 об’єкти комерційної нерухомості, гараж і 9 ділянок землі. Ярослав Дубневич із сім’єю – ще 17 квартир, 11 будинків, 14 об’єктів іншого нерухомого майна, 5 гаражів та 19 ділянок землі.

Аби не загубитися в маєтках братів Дубневичів, «НГ. Львів» нанесли на карту будинки, квартири та комерційну нерухомість, які вказані в їх деклараціях і водночас присутні в реєстрі нерухомого майна. Нагадаємо, придбана раніше 2010 року нерухомість зазвичай відсутня в реєстрі.

Також на карту ми додали нову нерухомість, придбану у 2016 році. Наприклад, у липні-вересні 2016 року дружини нардепів стали власниками кількох десятків квартир у новобудові на вул. Героїв УПА, 29 у Львові на підставі договорів про участь у фонді фінансування будівництва.

Серед найбільших об’єктів нерухомості Дубневичів – будинок у селі Зубра площею понад 1,6 тис. кв. м, нежитлові та житлові приміщення у будинках на проспекті Шевченка, 26 та 28 у Львові (понад 2,5 тис. кв. м), будинок в елітному селище Козин поблизу Києва площею понад 880 кв. м, нежитлові приміщення в Києві площею понад 800 кв. м, будинок на вул. І.Франка, 18 (понад 950 кв. м). Несподіванкою стала наявність у Ярослава Дубневича будинку біля озера Задорожнє.

Щодо земельних угідь народних депутатів, то вони заслуговують на окрему карту.