- NGL.media - https://ngl.media -

З обласного бюджету виділили майже 4 млн грн на газифікацію трьох сіл Львівщини

05.10.2016 @ 08:30 в Новини

Департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства ЛОДА упродовж вересня уклав договори на газифікацію сіл Присліп Турківського району, Загір’я Самбірського району та Нова Кам’янка Жовківського району Львівської області загальною вартістю 3,9 млн грн. Про це повідомляється на сайті публічних закупівель Prozorro.

Роботи профінансовані обласним бюджетом і мають бути виконані до кінця 2016 року.

Послуги з газифікації села Присліп коштуватимуть 1,4 млн грн. Підрядником виступить ПП «Вогонь прометея». Одноосібним власником фірми зі «статутником» 1 тис. грн є сихівчанин Ярослав Хом’як, керівником виступає Надія Плечій.

Газифікацію сіл Загір’я та Нова Кам’янка виконає сільськогосподарське ПП «Дорошів» за договірною ціною 1,1 та 1,4 млн грн відповідно.

Бенефіціаром та керівником с-г ПП «Дорошів» з нульовим статутним фондом є Михайло Блонський. Він також є одним із співвласників ТОВ «Гірпром», що займається видобутком [1] піску на Родовищі Купичвольському Львівської області. Батько Михайла Блонського, Михайло Романович, є членом виконкому [2] Великодорошівської сільради.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/10/05/z-oblasnoho-byudzhetu-vydilyly-majzhe-4-mln-hrn-na-hazyfikatsiyu-troh-sil-lvivschyny/

URLs in this post:

[1] видобутком: http://ngl.media/2016/03/11/heneraly-pischanyh-rodovysch/

[2] виконкому: http://www.vdoroshiv.org.ua/ExecutiveCommittee.cshtml

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.