Помічник Парасюка з другом зароблять на ремонті території дитсадка у Львові 2,8 млн грн

28 Вересня 2016

Відділ освіти Залізничного району управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради 2 вересня уклав з ПП «Еталон-Ком» два договори щодо капітального ремонту території на вул. Кульпарківській, 182 у Львові загальною вартістю 2,8 млн грн. Про це повідомляється на порталі публічних закупівель Prozorro.

Влаштування тіньових навісів, спортивного майданчика, а також озеленення території із влаштуванням сміттєзбірника має бути завершене до кінця 2016 року і обійдеться у 1,4 млн грн.

Стільки ж коштуватимуть роботи з влаштування проїздів, пішохідних доріжок, відмосток та заміни огорожі. Завершення робіт заплановане на кінець січня 2017 року.

Підрядником в обох випадках виступило ПП «Еталон-Ком». Саме ця фірма стала переможцем тендеру щодо капітального ремонту приміщення на вулиці Кульпарківській, 182 з метою відновлення в ньому дитсадка за 14,29 млн грн.

Одноосібним власником будівельного ПП «Еталон-Ком» є Юрій Андросюк, а директором з жовтня 2013 року – Роман Лобай. Цікаво, що останній числиться співвласником ПП «КЮ. ЕС. СІ.», менеджментом на якому займається згадуваний Юрій Андросюк.

Крім того, як раніше повідомляли «НГ.Львів», Андросюк з Лобаєм – однолітки, обоє навчались у Львівській комерційній академії. Андросюк працював у ТОВ «Еталон», де співзасновником був і залишається Лобай. Це підприємство світилось у тендерах з ознакою змови.

Роман Лобай є проректором з адміністративно-господарської роботи Львівського державного університету фізичної культури, крім того, він є помічником народного депутата Володимира Парасюка на громадських засадах.