У міськраді передумали купувати депутатам виключно планшети Apple

26 Вересня 2016

Львівське комунальне підприємство «Міський центр інформаційних технологій» втретє оголосило про закупівлю 65 планшетів з чохлами для депутатів міськради, цього разу в Prozorro.

Також цього разу технічні вимоги щодо предмету закупівлі значно розширили – готові придбати не тільки планшет Apple iPad mini, а також Samsung Galaxy Tab A, Lenovo Tab 3 Business або еквівалент. У порівнянні з попередніми оголошеннями, очікувана вартість закупівлі зросла на 10 тис. грн – з 525 тис. грн до 535 тис. грн. Аукціон на закупівлю планшетів з чохлами відбудеться 6 жовтня.

Нагадаємо, вперше торги на закупівлю планшетів оголосили на початку липня. Цю закупівлю відмінили, посилаючись відсутність подальшої потреби в закупівлі товарів.

У кінці липня ЛКП опублікувало нове оголошення у Віснику держзакупівель про закупівлю таких же 65 планшетів. Причому старе і нове техзавдання не відрізнялися – у міськраді хотіли придбати саме iPad mini 2 або 3. Цю закупівлю також відмінили, бо на торги прийшов лише один учасник – Дочірне підприємство «Орт-сервіс» ТОВ «Орт», що належить Андрію Кінаху, Степану Бачо та Олексію Андрусяку.