«Онур» відремонтує три вулиці Львова за 45 млн грн

26 Вересня 2016

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради 14 вересня підписав договори з ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» на реконструкцію вулиць у Львові за майже 45 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Реконструкцію вул. І.Пулюя – вул. Трускавецької та вул. Богданівської (від вул. Глинянський тракт до вул.Золочівської) планують завершити у 2017 році.

На торги на реконструкцію вул. І.Пулюя – вул. Трускавецької свої пропозиції подало чотири компанії, однак найдешевшу було відхилено. ТОВ «Альтіс-спецбуд» пропонував свої послуги за майже 21 млн грн, втім зробив багато помилок у локальних кошторисах. Наприклад, комітет встановив, що було занижено вартість піску. Відтак, договір підписали з «Онуром» на 22,8 млн грн. Інші двоє учасників пропонували виконати роботи за 23,8 та 27,8 млн грн.

За замовлення на реконструкцію вул Богданівської, окрім «Онуру», змагалося лише ПАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1» Василя Хаврака із ціновою пропозицією в 23,8 млн грн. «Онур» пропонував виконати роботи за 22,17 млн грн.

Власниками «Онур Конструкціон Інтернешнл» є громадяни Туреччини Онур та Ісхан Четінджевізи (99,77%), а також львів’янин Олег Фаріон (0,23%).