Дубневичі позмагались з бізнес-партнером «свободівця» за 27 млн грн бюджетних коштів у виборчому окрузі Ярослава Дубневича

23 Вересня 2016

Городоцька районна державна адміністрація замовила будівництво та реконструкцію двох районних навчальних закладів у ТОВ «Технобуд» та «ТІР» на загальну суму 27, 4 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Йдеться про будівництво ЗОШ І-ІІ ступенів в селі Братковичі (Городоцький район) за 23,01 млн грн, яке здійснить ТОВ «Технобуд» до 2017 року. Та реконструкцію з добудовою Бартатівського НВК в селі Бартатів (Городоцький район), яке за 4,39 млн грн виконає ТОВ «ТІР», також до 2017 року.

В обох тендерах було лише два учасника, і в обох конкурентом переможця було ТОВ «Укрспектрол» яке пропонувало вищу ціну.

ТОВ  «Укрспектрол» належить Юрію та Ользі Стадникам. Це підприємство, яке зареєстроване у 2004 році, за даними Вісника державних закупівель з 2008 року стало переможцем лише одного тендеру – на ремонт вулиці Миру в селі Зимна Вода (Пустомитівський район) у вересні 2016 року. До цього часу підприємство більше відоме як орендар частини клубу «Романтик» в парку культури ім. Б. Хмельницького. Юрій Стадний також був помічником депутат міської ради від ВО «Свобода» Андрія Карбовника, з яким він заснував кілька підприємств, що займались купівлею та продажом  власного нерухомого майна.

Власником ТОВ БРП «Технобуд» є Юрій Пастернак, відомий як керівник ТОВ «ФК «Енергія-Інвест» народних депутатів Ярослава та Богдана Дубневичів (БПП). Раніше він займався менеджментом на ТОВ «Корпорація КРТ», яке також належить братам. ТОВ «ТІР» також належить Юрію Пастернаку.