- NGL.media - https://ngl.media -

Реконструкція міського парку в Трускавці подорожчала на 21 мільйон гривень

19.09.2016 @ 08:30 в Новини

Управління житлово-комунального господарства і будівництва Трускавецької міськради 14 вересня підписало договір з ТОВ «Хосаро» вартістю 44,8 млн грн на реконструкцію міського парку. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Це вже треті торги на реконструкцію міського парку. Вперше тендер провели ще 2008 році, тоді також перемога дісталася ТОВ «Хосаро», сума договору становила майже 23,9 млн грн.

Потім торги повторно провели у 2014-му. Перемогу вибороло [1] ТОВ «Трускавецький водоканал», яке було готове виконати роботи за 37,5 млн грн. Згідно з інформацією у Віснику державних закупівель, договір розірвали відповідно до додаткової угоди від липня 2016 року. Оплата за договором не здійснювалась.

Роботи з реконструкції триватимуть протягом наступних п’яти років – до 2021 року.

Нагадаємо, що документацією передбачені масштабні роботи з облаштування парку. Прочистять русла існуючих діючих потічків, очистять дно і відкоси існуючих водойм. Вздовж потічків береги викладуть декоративним каменем, а русло укріплять кам’яною насипкою.

Також передбачене розбирання існуючого дорожнього покриття на майдані Незалежності, по бульвару Ю. Дрогобича, на вул. Шевченка і вул. Річки та його відновлення, встановлення нового освітлення парку, заміна покриття доріжок, головної алеї з облаштуванням водовідводу, облаштування нових сходів, озелення парку та інше.

Зокрема, висадять понад 9 тисяч кущів та дерев а також понад 6 тисяч кущів квітів. У парку за обумовлену суму також поставлять інформаційні стенди, вказівники, лавки та смітники. Усі роботи планують завершити до 2021 року.

Участь у торгах брало дві львівські компанії та одна київська. Від пропозиції переможця пропозиції ТОВ «Промтехімпекс» і ТОВ «Укртунельбуд» були дорожчими на 0,03% та 0,7% відповідно.

ТОВ «Хосаро» належить львів’янам Володимиру Мазуру та Володимиру Хомі. Останній числиться кінцевим власником та керівником фірми. Компанія відома як співзасновник підприємств «Укрінвестбуд» і «Західна інженерна компанія». До кінця 2007 р. до складу співвласників [2] «Укрінвестбуду» входив екс-мер Львова Любомир Буняк.

За даними Вісника державних закупівель, з початку 2016 року компанія отримала підрядів на загальну суму 111,22 млн грн.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/09/19/miskyj-park-truskavtsya-rekonstruyuyut-za-majzhe-45-mln-hrn-ta-pyat-rokiv/

URLs in this post:

[1] вибороло: http://ngl.media/2014/12/15/u-truskavtsi-rehional-i-brat-mistsevoho-deputata-vidnovlyat-park-za-37-miljoniv/

[2] співвласників: http://nashigroshi.org/2016/05/20/chynovnyk-oda-ta-eks-dyrektor-vodokanalu-zvedut-shkolu-v-yavorovi-za-68-miljoniv/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.