Військові замовили будівництво навчального корпусу у Старичах за понад 20 млн грн

14 Вересня 2016

Західне територіальне квартирно-експлуатаційне управління МО України 29 серпня уклало договір з ТОВ «Ферозіт» щодо робіт з будівництва триповерхового навчального корпусу у в/м № 32 (Центральне) смт. Старичі Яворівського району Львівської області вартістю 20,3 млн грн. Про це повідомляється на сайті публічних закупівель Prozorro.

Закупівлю для потреб оборони провели за переговорною процедурою.

Технічним завданням передбачені роботи підземної та надземної частини, у тому числі зведення стін, влаштування даху, підлоги, виконання внутрішнього та зовнішнього оздоблення. Також підрядник прокладе трубопроводи опалення та водопостачання, установить пожежну сигналізацію, блискавкозахист тощо.

Строк виконання підряду – до кінця 2016 року або до повного виконання робіт.

Замовлення отримало тернопільське ТОВ «Ферозіт». Власниками фірми є Володимир Домащук (22%) та Михайло Потій (78%). Вони також ділять ТОВ «Ферозіт-Альфа», ТОВ «Фенікс ЛТД», ТОВ НВП «Геліос», мають контрольні частки у ТОВ «Ферозіт Вінд Енерджі», ТОВ «Ферозіт-Буд», ТОВ «Ферозіт-Глібовичі», ТОВ «Біо-Альтернатива».

Як повідомляли «НГ.Львів», у лютому 2016 року Західне ТКЕУ замовило ТОВ «Ферозіт» роботи з реконструкції будівлі №199/84 під готель за 18,255 млн грн, а у листопаді 2015 фірма виграла відкриті торги Міноборони України щодо будівництва житлового будинку на 40 квартир на вул. Грабовецькій у Стрию за 11,64 млн грн.