Тендер на техніку для райадміністрації Львова виграв підприємець, який конкурував з фірмою, де працює

09 Вересня 2016

Шевченківська райадміністрація Львівської міськради за результатами відкритих торгів замовила комп’ютерне обладнання та приладдя на майже 442,7 тис. грн у підприємця Богдана Монцібовича. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Замовили 15 комп’ютерів (системні блоки, монітори, мережеві фільтри, периферійні пристрої) та 8 ноутбуків НР Probook 4540s (або еквівалент), а також Windows 10 Pro для них, п’ять багатофункціональних пристроїв Canon (або еквівалент).

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «Інтеграл Сервіс Плюс». Як вже повідомляли «НГ. Львів», Богдан Монцібович регулярно шукає працівників для «Інтеграл Сервіс Плюс». Зокрема, нещодавно, 28 липня, шукав менеджера по роботі з клієнтами для свого конкурента на торгах.

інтеграл

Окрім того, у телефонних довідниках Монцібович згадувався як керівник «Інтеграл Сервіс Плюс», що працює під брендом «Helper». Однак у день виходу новини «НГ. Львів» 4 серпня, де згадувався цей факт, відомості були змінені, прізвища Монцібовича вже немає.

хелпер

У своєму профілі в соцмережах Богдан Монцібович вказує останнім місцем праці (з травня 2009 року) саме «Helper». Водночас згідно з даними ЄДР, керівником «Інтеграл Сервіс Плюс» ще з 2011 року є Юрій Герляк. Він також є власником.