Рідні фірми «Плис» і «Плас» розіграли торги на облаштування громадського простору у Львові

09 Вересня 2016

Шевченківська райадміністрація Львівської міськради 2 вересня підписала договір на облаштування громадського простору на вул. Миколайчука з ПП «Плис» за 2,8 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

мальцева

Юлія Мальцева, чия фірма перемогла в торгах (фото із соцмереж)

Техзавданням передбачено облаштування дитячого та тренажерного майданчиків, прогулянкових доріжок, майданчику для дозвілля, велосипедної доріжки та іншого. Усі роботи із облаштування громадського простору мають виконати цього року.

Власником ПП «Плис» зі «статутником» в одну тисячу гривень є Мальцева Юлія, 1981 року народження.

Єдиним конкурентом переможця ПП «Плис» на торгах було ПП «Плас», «статутник» якого також становить 1 тис. грн. Власником є 25-річна Наталія Білас.

Брат Наталії Білаc – Олег Білас – є чоловіком Юлії Мальцевої, чия фірма і перемогла на торгах. Про це вдалося дізнатися із декларації про доходи за 2014 рік Олега Біласа, яку він заповнював як старший оперуповноважений карного розшуку лінійного відділення в аеропорту Залізничного райвідділу міліції.

декл

Окрім того, у протоколі розкриття пропозицій як контактний для «Плис» вказують номер мобільного телефону 0632310060. Він же в оголошеннях про продаж вугілля вказаний як телефон фірми «Плас».

Безымянный

Як контактна особа фірми «Плас» в деяких оголошеннях також вказана «Юлія Мал». Ймовірно Юлія Мальцева, власниця фірми «Плис».

юлія мал