Лікарню швидкої допомоги у Львові охоронятиме фірма дружини начальника пенітенціарної служби Львівщини

06 Вересня 2016

Комунальна міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги Львова за неконкурентною переговорною процедурою закупівлі замовила послуги з охорони у ТОВ «Охорона-Сервіс-2» за 274,3 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Переговорну процедуру застосували через те, що на попередні торги, які оголошували двічі, було подано менше двох пропозицій. З інформації у Віснику відомо, що компанія забезпечуватиме чотири пости охорони до кінця року.

Власниками ТОВ «Охорона-Сервіс-2» в рівних частинах є Марія Дзюдзь, дружина начальника управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області Михайла Дзюдзя, та Оксана Соснова, донька екс-керівника управління Державної служби охорони Львівської області Миколи Соснового (про інші компанії Дзюдзів-Соснових читайте тут).

Згідно з Вісником держзакупівель, «Охорона-Сервіс-2» перемагала в тендерах лише один раз, у 2015 році. Компанія отримала замовлення від Головного управління Державної казначейської служби України у Львівській області на 128,5 тис. грн