Закарпатський надзвичайник забув задекларувати подаровану йому квартиру в Ужгороді

02 Вересня 2016

Заступник начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Богдан Ількович не вніс у декларацію за 2015 рік квартиру, яку отримав у подарунок від голови Закарпатської обласної ради професійних спілок . Про це свідчать дані реєстру нерухомого майна.

За підсумком 2015 року заступник начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Богдан Ількович задекларував 91 тис. грн доходу, де заробітна плата склала 34 тис. грн, пенсійні виплати – 56,6 тис. грн.

Щодо доходів членів сім’ї декларанта, то ці поля Ількович залишив пустими, зазначивши лише, що ті «відомості не надавали».

Згідно з документом, нерухомістю Ількович не володіє. Натомість, за даними реєстру нерухомого майна, йому належить квартира площею 66,8 кв м в Ужгороді, що на вул. Котляревського, 12а. Помешкання Ількович отримав в подарунок у лютому 2015 року.  Дарувальником виявився Іван Король – голова Закарпатської обласної ради професійних спілок, який за даними сайту nomer.org, проживав за однією адресою з Катериною Ількович – матір’ю надзвичайника.

Ількович подарована квартира

 

На дружину Ільковича записана земельна ділянка на 12 кв м у селі Сторожниця Ужгородського району. Ймовірно, йдеться про частку наділу під будинком на вул. Гагаріна, 113 у селі Сторожниця Ужгородського району, де разом з Ільковичем прописані його найближчі члени сім’ї – дружина та син. Інформація про право власності щодо будинку та землі під ним не занесена у реєстр нерухомості та кадастрову карту, тож дізнатись, на кого записаний маєток неможливо.

Їздить Ількович на «Skoda Octavia» 2005 р.в.. На вторинному ринку цю модель продають за 150-200 тис. грн.

Нагадаємо, Богдан Ількович призначений заступником начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області у жовтні 2015 року. До цього працював у тому ж управлінні провідним фахівцем сектору з питань запобігання та виявлення корупції. На державній службі з 1990 року.

 

Матеріал підготовлено за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» в рамках проекту «Перевірка декларацій про доходи службовців місцевого рівня чотирьох областей Західної України»