Рідна фірма дружини Гринкевича відремонтує санаторій в Журавно, який знищила пожежа

08 Серпня 2016

Управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації 3 серпня підписало договір з ТОВ «Вест Білдінг Груп» на проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт обласного дитячого туберкульозного санаторію у смт Журавно Жидачівського району за 10,2 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Компанія проводитиме роботи з відновлення пошкодженого пожежею корпусу цього санаторію. Пожежа сталась ще у 2004 році. Тоді вогонь знищив 800 кв. м даху будівлі та 450 кв. м перекриття двох поверхів. Станом на 1 січня 2013 року тут було відремонтовано дах пошкодженого корпусу, завершено внутрішні штукатурні роботи стін, відновлено міжповерхове покриття. Загалом виконано робіт на понад 3 млн грн. Тоді кошторисна вартість об’єкту становила майже 7,5 млн грн.

Конкурентом «Вест Білдінг Груп» виступало Колективне підприємство «Центр Комплекс» ЛОАІ ВОІ «Союз Організацій інвалідів України» з пропозицією на майже 65 тис. грн дорожчою.

«Вест Білдінг Груп» (стара назва «Дорбудмонтаж-1») належить 29-річній юристці Наталії Тимрук, а директором є Максим Станкевич, який весною цього року шукав роботу супервайзера, територіального менеджера.

Раніше фірма належала Василині Пулик, Олені Сапізі та Світлані Гринкевич. Остання зареєстрована на одну адресу із Ігорем Гринкевичем, чия компанія «Верховина» стала переможцем тендеру на виконання складних реставраційних робіт Вірменської церкви, не маючи фахівців і не володіючи технологіями. Також у 2014 році пов’язані з ним компанії оштрафували за змову на тендері.

Керівником «Вест Білдінг Груп» (раніше «Дорбудмонтаж-1») був Марко Янковенко, чия фірма «Ві.Ай.Пі.Будівельна компанія» активно перемагає в торгах на Львівщині. Останнім часом вона конкурує на тендерах з ТОВ «Будгарант Плюс», що належить Роману Гринкевичу та Богдану Школьному.