- NGL.media - https://ngl.media -

Близькі фірми позмагалися за 5 млн грн від Новояворівської міськради

04.08.2016 @ 08:30 в Новини

Новояворівська міська рада 2 серпня підписала договір на капітальний ремонт (термомодернізацію) дитячого навчального закладу №7 “Червона шапочка”, що на вул. Ю. Липи, 10, за 4,92 млн грн з ТОВ “Ві.Ай.Пі.Будівельна компанія”. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Свої пропозиції на торги подало три компанії, однак одну з них відхилили. ТОВ “Інженерно – виробничий центр” подав аналогічні договори, однак в одному з випадків без додатків, ще в одному не надав оригінали листів-відгуків про виконання договорів або їх нотаріально посвідчені копії. Окрім того, гарантійний термін на виконані роботи мав бутине менше 10 років, а у відповідній довідці фірми гарантійний термін на внутрішні роботи, опалення та водопровід і каналізацію вказаний на 5 років.

Єдиним конкурентом ТОВ “Ві.Ай.Пі.Будівельна компанія” було ТОВ “Будгарант Плюс”, яке зареєстрували у лютому минулого року. Його власниками є Роман Гринкевич (60%) та Богдан Школьний (40%). Роман Ігорович Гринкевич з великою ймовірністю є сином відомого у Львові Ігоря Гринкевича, який “прославився” через реставрацію Вірменської церкви. Його компанія “Верховина” стала переможцем тендеру на виконання складних реставраційних робіт, не маючи фахівців і не володіючи технологіями. Також у 2014 році пов’язані з ним компанії оштрафували [1] за змову на тендері.

За даними сайту Youcontrol, [2]власник “Ві.Ай.Пі.Будівельна компанія” Марко Янковенко з лютого 2014 року до червня цього року був директором ТОВ “Дорбудмонтаж-1” (тепер називається “Вест Білдінг Груп”), яке належало Василині Пулик, Олені Сапізі та Світлані Гринкевич. Остання зареєстрована на одну адресу із вище згаданим Ігорем Гринкевичем.

дорбуд [3]

Тепер “Вест Білдінг Груп” (стара назва “Дорбудмонтаж-1”) належить 29-річній юристці [4] Наталії Тимрук, а директором став Максим Станкевич, який весною цього року шукав роботу супервайзера, територіального менеджера. [5]


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/08/04/blyzki-firmy-pozmahalysya-za-5-mln-hrn-vid-novoyavorivskoji-miskrady/

URLs in this post:

[1] оштрафували: http://ngl.media/2014/12/02/amku-oshtrafuvav-mehabudmaks-i-renesans-styl-za-uzhodzheni-diji-na-tenderi-v-mykolajevi/

[2] Youcontrol, : https://youcontrol.com.ua/

[3] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2016/08/дорбуд.jpg

[4] юристці: https://www.work.ua/ua/resumes/1362529/

[5] шукав роботу супервайзера, територіального менеджера.: https://www.work.ua/ua/resumes/1000063/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.