- NGL.media - https://ngl.media -

Військовим купили посудомийну машину за понад два мільйони

25.07.2016 @ 09:00 в Новини

1 [1]Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного за результатами відкритих торгів замовила посудомийну машину за 2,35 млн грн у ТОВ «Торговий дім «С-Проф». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Згідно з документацією торгів, придбати хотіли багатобакову посудомийну машину виробництва Winterhalter MTF 4-4800LLMM або еквівалент з конвеєром пальчикового типу.

Це має бути машина з чотирма баками для п’яти процесів миття посуду та пальчиковим транспортуванням посуду з максимальною продуктивністю 4800 тарілок/год. Вона також повинна мати програму автоматичної самоочистки, керування за допомогою мульти-функціонального дисплея із захистом – паролями для різних рівнів доступу. Гарантійний термін — один рік, строк поставки — 10 днів.

Єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Львівська масло сир база» Галини Фурманюк та Світлани Крукеницької з пропозицією в 2,6 млн грн.

Власниками ТОВ «Торговий дім «С-Проф», що було створене у грудні 2013 року і раніше в тендерах не перемагало, є Ігор Фарян та Орест Степаняк.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/07/25/vijskovym-kupyly-posudomyjnu-mashynu-za-ponad-dva-miljony/

URLs in this post:

[1] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2016/07/1-1.jpg

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.