- NGL.media - https://ngl.media -

«Львівтрансгаз» витратить 32,5 млн грн на переоснащення компресорної станції «Рогатин»

25.07.2016 @ 08:30 в Новини

Філія УМГ «Львівтрансгаз» за результатами відкритих торгів замовила технічне переоснащення загальностанційного щита систем керування та щита постійного струму компресорної станції «Рогатин» у ТОВ «Акку-енерго» за майже 32,5 млн грн. Про це повідомляється у Вінику державних закупівель.

Технічне переоснащення необхідне, оскільки існуюче обладнання працює з 1975 року. Нове обладнання щитів дасть змогу виключити аварійні зупинки компресорної станції через помилкове спрацювання електрообладнання і захистів, а також забезпечити безперебійність живлення. Проектом передбачено заміну станційного щита системи керування, реконструкцію кабельних мереж,  заміну освітлювальних мереж та освітлювальної арматури, зарядно-підзарядних пристроїв, ремонт будівельної частини приміщення та інше.

Участь у торгах брало три компанії, одна з яких «Будівельний холдинг «Шевченківський», згідно з протоколом розкриття,  пропонувала свої послуги дешевше, за понад 28 млн грн. Однак згодом з’ясувалося, що фірма зробила арифметичну помилку і пропозиція є дорожчою, майже 33,7 млн грн.

Власниками «Акку-енерго» є кияни Павло Зоценко та Олександр Савченко. Згідно з ВДЗ, фірма активно перемагає в тендерах ще з 2008 року, в основному від обленерго, «Укренерго» та філій «Укртрансгазу».


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/07/25/lvivtranshaz-vytratyt-325-mln-hrn-na-pereosnaschennya-kompresornoji-stantsiji-rohatyn/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.