- NGL.media - https://ngl.media -

Найманий менеджер братів Дубневичів добудує школу в Пустомитівському районі за 54 млн грн

21.07.2016 @ 09:30 в Новини

Чишківська сільрада Пустомитівського району Львівської області 18 липня підписала договір з ТОВ «ТІР» на майже 54,3 млн грн на будівництво ІІ черги ЗОШ І–ІІІ ступенів на 400 учнів в селі на вулиці Шевченка. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Документацією передбачено загальнобудівельні роботи, облаштування вентиляції, опалення, електроосвітлення, водопроводу, монтаж ліфтів, придбання устаткування та інше.

Нагадаємо, минулоріч вже проводили [1] торги на добудову ІІ черги цієї загальноосвітньої школи. Тоді переможцем також стало ТОВ «ТІР» із сумою договору 40,63 млн грн.

Засновником ТОВ «ТІР» є Юрій Пастернак – колишній директор товариства «Корпорація Колійні ремонтні технології» народних депутатів Ярослава та Богдана Дубневичів. Він також є керівником ТОВ «ФК «Енергія-Інвест» братів Дубневичів. Йому ж належить ТОВ БРП «Технобуд», якому щастить отримувати [1] держзамовлення щодо будівництва та  ремонту об’єктів на території Пустомитівського району (виборчий округ Богдана Дубневича).

Єдиним конкурентом переможця виступило ТОВ «Будівельна компанія «Білдінгз». Статутний капітал цієї компанії становить лише 100 грн і вона була створена півроку тому – у січні. Раніше у тендерах не перемагала. Власниками БК «Білдінгз» є Роман Кута, депутат Брюховицької селищної ради від «Самопомочі», та Ярослав Скиба, який також є співвласником ТОВ «Інформ Захід Плюс», ТОВ «Лучиці», ТОВ «Грін Медіа Вест», ТОВ «Декор Дизайн». Роман Кута за 2014 рік задекларував [2] 0 грн доходів.

Нещодавно та ж БК «Білдінгз» виступала єдиним конкурентом ще на п’яти торгах, де перемогли компанії [3] ТОВ «Енергія-Монтажсервіс» (кінцевими бенефіціарами є брати Дубневичі та Назарій Лемик), ТОВ БРП «Технобуд» та ТОВ «ТІР [4]».


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/07/21/najmanyj-menedzher-brativ-dubnevychiv-dobuduje-shkolu-v-pustomytivskomu-rajoni-za-54-mln-hrn/

URLs in this post:

[1] проводили: http://ngl.media/2015/12/02/dyrektor-kompaniji-dubnevychiv-vyhrav-dlya-deputativ-sche-70-mln-hrn-na-blahoustrij-vyborchoho-okruhu/

[2] задекларував: http://samopomich.ua/councils/wp-content/uploads/2015/09/Kuta.pdf

[3] компанії: http://ngl.media/2016/07/14/u-dubnevytskyh-firm-zyavyvsya-novyj-konkurent/

[4] ТІР: http://ngl.media/2016/07/04/najmanyj-pratsivnyk-nardepiv-dubnevychiv-zibrav-zamovlen-vid-byudzhetnykiv-sche-na-21-mln-hrn/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.