- NGL.media - https://ngl.media -

Помічники Курпіля отримали два підряди на понад мільйон гривень від «Львівтрансгазу»

19.07.2016 @ 08:30 в Новини

Філія УМГ «Львівтрансгаз» 11 та 13 липня підписала договори на ремонтні роботи на 1,16 млн грн з ТВП «ІТК» у формі ТОВ. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Перший договір – на ремонт будівлі насосної «холодного циклу» КЦ №1 ДКС «Опари». Будівля насосної – це одноповерхова споруда, площею 240,9 кв. м. Згідно з техзавданням, покрівля даху, панелі стін, бетонна підлога та віконні блоки потребують ремонту.

Другий договір – ремонт виробничих будівель, благоустрій території компресорної станції  «Тернопіль». Згідно з техвимогами, передбачається ремонт двох будівель, площею 62,2 кв. м та 122,8 кв. м, а також впорядкування проммайданчика.

У більшій будівлі протікає рубероїдна покрівля та, як наслідок, замокають стіни та відшаровується штукатурка, відсутня бетонна відмостка, а тому вода потрапляє під фундамент будівлі та спричиняє корозію бетону. У меншій будівлі пошкоджена покрівля, руйнуються дерев’яні вікна й двері, частково зруйнувалося внутрішнє опорядження приміщення. Щодо проммайданчика, то там відхилилися бордюрні камені, що «негативно відображається на стані асфальтного покриття та естетичному вигляді в цілому».

Окрім переможця, на торги в обох випадках прийшли ще й ті ж самі три компанії: ТОВ «К і К», ТОВ «Львівбуд» і ПП «БК-2». Пропозиції переможця ТВП «ІТК» у формі ТОВ були найдешевшими. На обидвох торгах пропозиції ТОВ «Львівбуд» відхилили через низку причин, зокрема, фірма подала нечинну ліцензію ДАБІ.

Власником найбільшої частки у «статутнику» ТВП «ІТК» у формі ТОВ є Анатолій Сухинюк, член [1] ВО «Батьківщина», помічник [2] екс-народного депутата трьох скликань ВР Степана Курпіля (ВО «Батьківщина»). Ще 17% належить Віктору Сухинюку, депутату Червоноградської міськради («Батьківщина»), також помічнику [3] екс-нардепа Степана Курпіля. Ще по 10,4% належить Івану Кутнику та Сергію Жуку.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/07/19/pomichnyky-kurpilya-otrymaly-dva-pidryady-na-ponad-miljon-hryven-vid-lvivtranshazu/

URLs in this post:

[1] член: http://vybory2015.zaxid.net/candidates/4969

[2] помічник: http://posipaky.info/minion/305718

[3] помічнику: http://posipaky.info/minion/305719

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.