Пам’ятник Антоничу у Львові побудує улюблений підрядник мерії з будівництва велодоріжок

06 Липня 2016

Галицька районна адміністрація Львівської міської ради 4 липня 2016 року уклала угоду з ТОВ «Теко Лімітед» на будівництво пам’ятника Богдану-Ігорю Антоничу на вул. Городоцькій у сквері навпроти будинку №50, де мешкав Антонич, за 2,08 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Підприємство не лише встановить пам’ятник, але облаштує простір довкола нього, йдеться про влаштування тротуару, квітника, газону, підпірної стіни освітлення тощо.

111

Проект пам’яника Ігорю-Богдану Антоничу

Єдиним конкурентом переможця на тендері виступило ТОВ «Львівська дорожня служба», яка  запропонувала ціну вищу на 13,89 тис. грн.

ТОВ «Теко Лімітед», що засноване у 2014 році Ольгою Черник та Юлією Біб, відоме у Львові нещодавно отриманими двома великими підрядами на будівництво велодоріжок в Брюховичі та до вулиці Ряшівської за 10,19 млн грн та 7,34 млн грн, відповідно.

У торгах на будівництво велодоріжок, підприємство так само змагалось лише із «Львівською Дорожньою Службою».

Конкурс на кращу концептуальну ідею пам’ятника поету Богдану-Ігорю Антоничу у Львові було оголошено ще у 2010 році. Переможцями конкурсу став колектив архітекторів: Денис Белюх, Олександра Лібич, Олександр Матушков та скульптор Володимир Одрехівський.