- NGL.media - https://ngl.media -

Найманий працівник нардепів Дубневичів зібрав замовлень від бюджетників ще на 30 млн грн

04.07.2016 @ 08:30 в Новини

ТОВ «ТІР» отримало три замовлення на будівельні роботи у Пустомитівському районі: на будівництво спортзалу школи в селі Зимна Вода, на добудову школи в селі Кротошин та на реконструкцію школи в селі Годовиця. Загальна вартість договорів становить понад 30 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Так, за понад 8,6 млн грн фірма будуватиме спортивний зал Зимноводівської ЗОШ №2 по вул. Ів. Сірка,  за 12,43 млн грн – добудову до загальноосвітньої школи по вул. Кн. Ольги в селі Кротошин, а за понад 9,07 млн грн – реконструкцію ЗОШ I-III ступеня на 180 учнів в селі Годовиця.

В усіх торгах єдиним і незмінно дорожчим конкурентом виступало ТОВ «Будівельна компанія «Білдінгз». Статутний капітал цієї компанії становить лише 100 грн і вона була створена півроку тому – у січні. Раніше у тендерах не перемагала.

Власниками БК «Білдінгз» є Роман Кута, депутат Брюховицької селищної ради від «Самопомочі», та Ярослав Скиба, який також є співвласником ТОВ «Інформ Захід Плюс», ТОВ «Лучиці», ТОВ «Грін Медіа Вест», ТОВ «Декор Дизайн». Роман Кута за 2014 рік задекларував [1] 0 грн доходів.

Засновником ТОВ «ТІР» є Юрій Пастернак – колишній директор товариства «Корпорація Колійні ремонтні технології» депутатів Ярослава та Богдана Дубневичів. Йому також належить ТОВ БРП «Технобуд», якому щастить отримувати [2] держзамовлення щодо будівництва та  ремонту об’єктів на території Пустомитівського району (виборчий округ Богдана Дубневича).

 

 

 

 


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/07/04/najmanyj-pratsivnyk-nardepiv-dubnevychiv-zibrav-zamovlen-vid-byudzhetnykiv-sche-na-21-mln-hrn/

URLs in this post:

[1] задекларував: http://samopomich.ua/councils/wp-content/uploads/2015/09/Kuta.pdf

[2] отримувати: http://ngl.media/2015/12/02/dyrektor-kompaniji-dubnevychiv-vyhrav-dlya-deputativ-sche-70-mln-hrn-na-blahoustrij-vyborchoho-okruhu/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.