У Миколаївському районі «Ферозіт» збудує дитячий садок за 8 млн грн

23 Червня 2016

Рудниківська сільрада Миколаївського району замовила будівництво дитячої дошкільної установи в селі на вул. Л. Українки, 1 за майже 8 млн грн у ТОВ «Ферозіт». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Згідно з інформацією на сайті Державного фонду регіонального розвитку, станом на початок цього року на території сільради проживало 242 дітей дошкільного віку, однак дитячого садка не має. Його будівництво розпочали у 2007 році, однак так і не завершили.

Загальна кошторисна вартість проекту з будівництва – майже 9,8 млн грн, залишок кошторисної вартості – майже 8,7 млн грн. Водночас на сайті фонду вказано, що проект із завершення будівництва садочка в цьому селі не пройшов регіонального відбору. Відтак, незрозуміло, звідки братимуть кошти на будівництво. Роботи планують завершити у 2018 році.

Пропозиції на торги подали 4 компанії, однак дві найдешевші було відхилено. Так, ПАТ «Будівельне управління – 62» не надало банківську гарантію, а ПП «Карпатмонтаж» – копію звіту про рух грошових коштів, документи на транспортні засоби. Єдиним конкурентом «Ферозіту» було ПП «Монтажник» Михайла Струка з пропозицією 8,5 млн грн.

ТОВ «Ферозіт» належить Володимиру Домащуку та Михайлові Потію.