- NGL.media - https://ngl.media -

Вулицю Детька, яку сьогодні закриють на ремонт до кінця вересня, відремонтують за 2,4 млн грн

21.06.2016 @ 08:16 в Новини

Галицька районна адміністрація Львівської міськради замовила ТОВ «Західпласт» капітальний ремонт доріг та тротуарів на вулиці Детька (бічна вулиці Чорновола) вартістю 2,37 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Ремонтні роботи розпочнуться сьогодні, 21 червня і триватимуть до 21 вересня 2016 року. На проїзній частині проведуть підготовчі роботи, улаштують дорожній одяг, примикання, тротуар, установлять дорожні знаки. Технічним завданням передбачено демонтаж існуючих трубопроводів та укладення нових.

Участь у тендері взяли дві фірми – ТОВ «Гарантспецбуд-Захід» з ціновою пропозицією 2,55 млн грн та ТОВ «Західпласт», яке оцінило роботи у 2,37 млн грн. Пропозиція переможця була дешевшою лише на 7%.

Кінцевими вигодонабувачем ТОВ «Західпласт» є Тарас Фургало та його дружина Оксана Фургало. У «статутник» створеного у січні 2015 року підприємства Фургало вніс 100 тис. грн.

Він також є співвласником ТОВ «З.Ю.Т.Р.», де двома іншими контролерами виступають Юрій Кужея та Зоряна Пастущук. Остання є донькою Мирослава Пастущука, який до 2006 року був начальником управління житлово-комунального господарства Львівської міської ради.

ТОВ «Гарантспецбуд-Захід» належить Андрієві Кухтицькому. Згідно з даними ВДЗ, фірма ще не перемагала у тендерах. До березня 2016 Кухтицький також контролював ПП «Гарантспецбуд» з пропискою у Львові. Фірма заснована у 2008 році екс-головою [1] Франківської райадміністрації Львова Русланом Кандибором. Сьогодні місцезнаходження підприємства перенесене до Києва, а одноосібною власницею числиться мешканка Луганська Валерія Демченко.

Це перша перемога ТОВ «Західпласт» у 2016 році. Минулого року за результатами відкритих торгів підприємство отримало два підряди від Галицької РА загальною вартістю майже 700 тис. грн, а також здобуло перемогу у тендері [2] Департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР щодо капітального ремонту вул. Купчинського за 4,75 млн грн.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/06/21/vulytsyu-detka-yaku-sohodni-zakryyut-na-remont-do-kintsya-veresnya-vidremontuyut-za-24-mln-hrn/

URLs in this post:

[1] екс-головою: http://zaxid.net/news/showNews.do?frankivsku_rayadministratsiyu_lvova_ocholiv_ruslan_kandibor&objectId=1241422

[2] тендері: http://ngl.media/2015/12/11/partner-donky-eks-nachalnyka-zhkh-remontuvatyme-vulytsyu-kupchynskoho/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.