Велодоріжку до вулиці Ряшівською побудують за понад 7 млн грн

13 Червня 2016

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради 6 червня уклав угоду на будівництво велосипедної доріжки на вулиці Городоцькій (від вулиці Чернівецької до Ряшівської) з ТОВ «Теко Лімітед» вартістю 7,34 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Згідно з документацією конкурсних торгів роботи планують завершити до кінця 2017 року. Підрядник проведе підготовчі роботи, улаштує земляне полотно, дорожній одяг, заїзди на велосипедну доріжку та пішохідні доріжки, а також зробить всю необхідну розмітку. Крім того, проведе роботи з монтажу зовнішнього освітлення велодоріжки.

Конкурсний комітет допустив до торгів лише дві з чотирьох заявлених пропозицій. Пропозиції ТОВ «Вельт Капітал» та ТОВ «Галицька магістраль» були відхилені через недоліки у документації. Крім переможця допустили до торгів ще ТОВ «Львівська Дорожня Служба».

Для ТОВ «Теко лімітед», яке було створено у 2014 році Ольгою Черник та Юлією Біб, це вже друге замовлення на будівництво велоінфраструктурних об’єктів у Львові. Нагадаємо, місяць тому фірма отримала підряд на будівництво велодоріжки в Брюховичі за 10,19 млн грн. До речі, тоді фірма також змагалась із «Львівською Дорожньою Службою».