На тендер з будівництва каналізації в Сокільниках допустили лише п’ять фірм з одинадцяти бажаючих

06 Червня 2016

Сільська рада Сокільник (Пустомитівський район) за результатами відкритих торгів уклала угоду на будівництво централізованого водовідведення вартістю 11,68 млн грн з ТОВ «Енергоресурс-Монтаж».  Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Згідно з технічним завданням, протягом 2016-2017 років підрядник побудує самопливні та напірні каналізаційні колектори, насосну та генераторну станції.

Цікаво, що документи на конкурс подали 11 фірм, проте до торгів конкурсний комітет допустив лише п’ять. Серед відхилених пропозицій було три дешевші заявки. ПП «Будформат», пропонувало виконати роботи за 10,45 млн грн, а ТОВ «Бакал-МІВ» та ТОВ «Ві.АЙ.Пі. Будівельна компанія»  – за 10,7 млн грн. Всі ці підприємства відхилили з формулюваннями: «учасник не відповідає кваліфікаційним критеріям» та «пропозиція конкурсних торгів не відповідає умовам документації конкурсних торгів». Зокрема, пропозицію «Будформату» відхилили через те, що фірма не подала довідки про згоду скріплювати договір печаткою.

Власниками корпорації «Енергоресурс-Інвест» через є чотири компанії: ТОВ «Енергоресурс-Львів» (40%), НВП «Енергоцентр» (10%), НВП «Енергокомплект» (40%) та ПП «Бізнес солушнс» (10%).

«Енергоресурс-Львів» заснували Роман Бачевський, Іван Ніронович, Володимир Панасюк, Іван Третяк, НВП «Енергоцентр», Державна інноваційна фінансово-кредитна установа і Фізико-механічний інститут ім. Г.В. Карпенка. Ті ж Третяк, Ніронович, Бачевський спільно з Марією Зинюк та Володимиром Супруном є власниками «Енергоцентру». У тому ж складі, окрім Супруна, спільно з СУП ВАТ «Енергоресурс» вони є власниками «Енергокомплекту». Одноосібним власником «Бізнес солушнс» є Назар Ніронович.

Як раніше повідомляли «Наші гроші. Львів», син Івана Ніроновича, Назар Ніронович, на місцевих виборах 2010 року балотувався до Львівської міськради від Партії регіонів.

У 2014 році фірма «Енергоресурс-Монтаж» виграла підряди на будівництво каналізаційної мережі у Глинянах Золочівського району та на будівництво дощової та ливневої каналізації в смт. Великий Любінь Городоцького району на Львівщині загальною вартістю 38,12 млн грн.

Нагадаємо, у 2013 році Сокільницька сільрада віддала перемогу у тендері на влаштування централізованого водовідведення ТОВ «Укрінвестбуд». Роботи на суму 7,5 млн грн мали завершити до кінця 2016 року.