Львівська аварійна служба поповнила автопарк на 1,2 млн грн і при цьому відхилила дешевші пропозиції

19 Травня 2016

Львівське комунальне ремонтно-аварійне підприємство за результатами відкритих торгів уклало угоди на придбання трьох  вантажних фургонів з ТОВ «Ніко-Захід» на загальну суму 1,18 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Згідно з документацією конкурсних торгів, комунальне підприємство придбало два 5-місних вантажних фургони за 404,2 тис. грн та один 3-місний за 370,8 тис. грн. Для придбання провели два конкурси, але в один день. Заявки на участь в обох конкурсах подавали по чотири підприємства: львівське ТОВ «Ніко-Захід», одеське ТОВ «Автоторіно», ТОВ «Богдан-Авто Рівне» та київське ТОВ «Італавто центр».

В обох випадках конкурсний комітет відхилив пропозиції «Богдан-Авто Рівне» та «Італавто центр» через невідповідність документації конкурсних торгів та невідповідність пропозиції конкурсних торгів учасника технічним вимогам документації.

В обох випадках відхилені пропозиції були дешевшими. Різниця між акцептованою пропозицією та найдешевшою з відхилених складала 100 та 70 тис. грн.