Дружина головного “пожежника” області має власний фітнес-клуб

19 Травня 2016
yLhSzzLaSz4

Фітнес-клуб “Преміум” (фото зі сторінки закладу в соцмережах)

Дружина начальника ГУ ДСНСУ у Львівській області Сергія Дмитровського Руслана володіє приміщенням площею 178,6 кв. м у Львові, де працює фітнес-клуб “Преміум”. Про це стало відомо з декларації керівника про доходи за 2015 рік.

Згідно з держреєстром, Руслана Дмитровська зареєстрована приватним підприємцем, основним видом діяльності якого є торгівля одягом. Також вона може надавати послуги фітнес-центрів, спортклубів. У 2014 та 2015 роках Дмитровська отримувала по 987 тис. грн доходу.

Сергій Дмитровський підтвердив “НГ. Львів”, дружина володіє фітнес-клубом. Він також розповів, що вона має магазин з продажу одягу, який працює в іншому її приміщенні (площа 23,2 кв. м).

JftVOnbxaj8

Фітнес-клуб “Преміум” (фото зі сторінки закладу в соцмережах)

Нині Руслана Дмитровська також є співзасновницею ГО “Молодіжна спортивна спільнота України”, яка діє з лютого 2015 року. Раніше, у 2006-2008 рр. була співвласницею ПП “Львівтехмонтаж”. Основний вид його діяльності – “електромонтажні роботи”. Згідно з ліцензійним реєстром, фірма володіє ліцензією на проектування, монтаж, технічне обслуговування засобів протипожежного захисту з необмеженим строком дії. У 2012 році Дмитровська також була співвласницею ТОВ “Ріелбуд” (“надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна”). За словами Дмитровського, бізнес не пішов. “Ріелбуд” нічого не будував, тому і вийшла звідтам”, – пояснює Дмитровський.

Окрім двох нежитлових приміщень, Руслана Дмитровська має квартиру площею 88,3 кв. м на вулиці Перфецького у Львові, ділянку (800 кв. м) та дачний будинок (площа не вказана) в Севастополі.

За 2015 рік Сергій Дмитровський задекларував майже 150 тис. грн доходу. У його власності є земельна ділянка площею 800 кв. м у Сколівському районі. Згідно з держреєстром нерухомості, з 2011 року він також є власником гаража площею 18,6 кв. м, який в декларації про доходи не вказаний. Однак при зустрічі Сергій Дмитровський надав договір-купівлі продажу (копія якого є в розпорядженні редакції), згідно з якою гараж був проданий ще у 2014 році.

“Я давав пояснення щодо гаража, коли проводилася люстрація. Але чому в реєстрі досі не виправили помилку, я не знаю. Я подавав договір в податкову, яка проводила перевірку”, – розповів він.

Згідно з договором, гараж продав своєму заступникові Іванові Дідуху за 36,9 тис. грн (щоправда, у своїй декларації останній помилково вказує не 18,6, а 16,8 кв. м).

Щодо транспортних засобів, то дружина Сергія Дмитровського їздить на Toyota Land Cruiser 2012 року випуску. Ця ж автівка була вказана і в декларації за 2014 рік.