- NGL.media - https://ngl.media -

Колишня фірма екс-мера Львова Буняка збудує школу у Яворові за ₴67,8 млн

18.05.2016 @ 08:07 в Новини

Відділ освіти Яворівської райдержадміністрації уклав угоду з ТОВ «Укрінвестбуд» щодо будівництва середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на вул. Маковея у м. Яворові Львівської області вартістю 67,8 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Терміни будівництва школи на 990 учнівських місць чітко не визначені. Договором передбачається виконання замовлення до кінця 2017 року або «до повного виконання обсягу робіт».

Отримати підряд намагались 4 фірми. Двом з них, ПП «Промтехімпекс» та ТОВ «Будгарант плюс», не пощастило навіть потрапити на конкурс, оскільки комітет конкурсних торгів знайшов у їхніх пропозиціях невідповідності вимогам документації.

Таким чином за перемогу боролись ТОВ «Укрінвестбуд» та ТОВ «Львівський будівельний холдинг». Цінова пропозиція останнього становила понад 72 млн грн. Натомість «Укрінвестбуд» погодився виконати замовлення дешевше. Цінова заявка у 67,8 млн грн виявилась переможною.

Кінцевими власниками ТОВ «Укрінвестбуд» через ПП «Західна Інженерна Компанія» та ТОВ «Хосаро» є Оксана Винявська, Ростислав Хома та Тарас Хома. До 2007 року у складі власників «Укрінвестбуду» перебували колишній мер Львова Любомир Буняк та нинішній заступник [1] начальника управління капітального будівництва ЛОДА Михайло Політило.

Одноосібним власником та керівником ТОВ «Львівський будівельний холдинг» є Володимир Вдов’як, а заснували фірму Ігор Гринкевич та Олег Петеляк. Як повідомляли [2] «Наші гроші», компанія почала вигравати тендери у серпні 2010 р. і до вересня 2013 року отримала підрядів на 91,60 млн грн. Згідно з даними ВДЗ, у минулому році компанія отримала замовлень на понад 66 млн грн.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/05/18/kolyshnya-firma-eks-mera-lvova-bunyaka-zbuduje-shkolu-u-yavorovi-za-678-mln/

URLs in this post:

[1] заступник: http://loda.ukrlive.com/byd_kerivnuctvo

[2] повідомляли: http://nashigroshi.org/2013/09/25/firma-biznesmena-scho-mav-kryminal-za-virmenskyj-sobor-otrymala-18-miljoniv-na-shkolu/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.