Улюблена фірма обленерго наріже дерев та кущів на 3 млн грн

12 Травня 2016

ПАТ “Львівобленерго” за результатами відкритих торгів замовило послуги зі зрізання дерев та розчищення трас від кущів і самовисіву за майже 3 млн грн у ТОВ “Західенергоспецмонтаж”. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Згідно з вимогами, переможець має зрізати 5085 дерев, а також розчистити траси від кущів і самовисіву (на площі 28,01 га) в охоронних зонах повітряних ліній електропередач. У вартість входить не тільки звалювання дерев, обрубування гілля, а й штабелювання деревини та її вивезення з місця обрізки.

Власниками “Західенергоспецмонтаж” є Лівадова Олена та Козак Олена. Фірма відома тим, що розігрувала тендери обленерго з близькою фірмою. У даних торгах конкурентом виступало ПП “РоКо” Романа Когута з Дрогобича з пропозицією на 16 тис. грн дорожчою. Ця фірма займається гуртовою та роздрібною торгівлею вхідними та міжкімнатними дверима.

Чисті продажі ТОВ “Західенергоспецмонтаж”, за даними сайту Youcontrol, у 2014 році становили понад 17 млн грн.

Найчастіше “Львівобленерго” замовляє товари, послуги, роботи у цієї компанії без проведення процедур закупівель. Зокрема, лише у першому кварталі цього року фірма отримала замовлень від обленерго на майже 6 млн грн. Згідно з квартальними звітами обленерго за 2015 рік, ТОВ “Західенергоспецмонтаж” отримало замовлення 56 раз.