Перший заступник головного податківця Львівської області заробляє майже вдвічі більше за свого керівника

15 Квітня 2016

Першим заступником начальника управління ДФС у Львівській області є Олег Стельмащук. Згідно з його декларацією, розміщеною на сайті відомства, його заробітна платня майже у два рази більша, ніж у його безпосереднього начальника. За минулий 2015 рік Стельмащук отримав заробітної плати 136,59 тис. грн. До прикладу, його керівник Ігор Кондро лише 69,13 тис. грн.

Стельмащук володіє земельною ділянкою площею 590 кв. м у межах Львова та житловим будинком площею 63 кв. м. Будинок він придбав у 2014 році за 259 тис. грн. А от квартири у декларації за 2014 рік не було. Цього року у розділі «Відомості про нерухоме майно» його декларації зазначено квартиру площею 197 кв. м. Ймовірно, ця квартира також є лише в користуванні декларанта, оскільки вона також зазначена у відомостях про майно дружини, а згідно з офіційними реєстрами, іншою нерухомістю, крім будинку, Стельмащук не володіє.

Заступник голови львівської ДФС так само як і його керівник немає власного автомобіля, він користується Volkswagen Touareg 2012 року випуску. При цьому нам не вдалось з’ясувати, хто надав йому в користування цей автомобіль, оскільки, за словами Ігоря Долинського, начальника управління комунікацій головного управління ДФС у Львівській області, Олег Стельмащук перебуває у відрядженні в Києві і зателефонувати до нього неможливо.

Дружина Стельмащука, окрім зазначеної квартири, також володіє помешканням площею 98 кв. м та земельною ділянкою площею 600 кв. м. Вона їздить на автомобілі Mercedes ML 2013 року випуску. Згідно з декларацією, минулого року заробила 38,68 тис. грн. Вся ця сума є її заробітною платнею.