- NGL.media - https://ngl.media -

Галицька РА витратить на ремонт та розмітку доріг району понад 5 млн грн

31.03.2016 @ 11:02 в Новини

Галицька райадміністрація Львівської міськради підписала низку договорів щодо поточного ремонту доріг району та нанесення на них дорожньої розмітки загальною вартістю майже 5,2 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

В результаті відкритих торгів Галицька РА знайшла підрядників по 5 лотах. Згідно з вимогами, усі роботи мають бути завершені у 2016 році.

Позмагатись за замовлення прийшли 8 фірм, одну з яких, ТОВ «Трафік Менеджмент груп», комітет з конкурсних торгів викинув з тендеру через порушення оформлення конкурсної пропозиції та відсутність довідки про субпідрядників.

ТОВ «Галицька магістраль» вдалось виграти відразу два лоти. Фірма відремонтує магістральні, прибудинкові та внутріквартальні дороги району за 200 тис. грн, а також проведе поточний ремонт асфальтобетонного покриття доріг ціною 1,5 млн грн.

Найдорожче замовлення дісталось товариству «Шляхове ремонтно-будівельне управління №65». Підприємство зобов’язалось відремонтувати асфальтобетонне покриття доріг, площ та тротуарів району за 1,68 млн грн.

Рівненська ТОВ «Колор С.І.М.», використовуючи акрилову фарбу зі світловідбиваючими кульками та пластик, нанесе горизонтальну дорожню розмітку, за що отримає понад 817 тис. грн.

ЛКП «Шляхово-ремонтне підприємство Галицького району» виграло лот вартістю 1 млн грн. Відтак, підприємство відповідатиме за ремонт покриття доріг, площ, тротуарів, внутріквартальних доріг району.

Власниками ТОВ «Галицька магістраль», що зареєстроване у травні 2014 року, є подружжя Ярослав та Наталія Олійники. Менеджментом на фірмі займається колишній начальник [1] відділу комунального господарства Шевченківської РА Михайло Тицький. Олійникам також належало сьогодні вже не діюче ТОВ «Підприємство Мальви ЛТД». Влітку 2013 року ЛМР позивалась [2] до фірми через її заборгованість з орендної плати.

ТОВ «Шляхове ремонтно-будівельне управління №65» ділять Олег Булига, Микола Ванюрський, подружжя Ігор та Оксана Гишки, Олексій Гнатишин, Володимир Магера, його дружина Леся та син Ігор, Олена Химич, родички Зоряна, Лариса і Марта Шевченки, Юрій Шоробура та Юрій Сворень. Останній має квартиру в елітному житловому комплексі «Золотий горіх» на вул. Бойківській, 5В, де по сусідству мешкають [3] матір львівського судді Сергія Колодяжного та начальник управління внутрішньої безпеки Державної пенітенціарної служби Роман Трепак.

Одноосібною власницею ТОВ «Колор С.І.М.» з пропискою у Рівненській області є Зоя Іващук. Як писали [4] «Наші гроші», фірма щороку виграє тендери на нанесення горизонтальної розмітки доріг від «Київавтодору».

Нагадаємо, минулого року Галицька РА витратила [5] на аналогічні послуги майже 4 млн грн. З них 1,8 млн грн отримали львівські комунальні підприємства. Ще 1,7 млн грн дістались ТзДВ «Шляхове ремонтно-будівельне управління N65», 0,3 млн грн – ПП «Львівдах», 0,15 млн грн. – ТОВ «Колор С.І.М.».


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/03/31/halytska-ra-vytratyt-na-remont-ta-rozmitku-dorih-rajonu-ponad-5-mln-hrn/

URLs in this post:

[1] начальник: http://www8.city-adm.lviv.ua/info%5Cvgz.nsf/Photos/11B855BE9B1DFB9FC22572B50030BA29?OpenDocument

[2] позивалась: http://ngl.media/2013/06/06/yakscho-suma-orendnoji-platy-mala-to-mozhna-dovho-jiji-ne-platyty-pidtverdzheno-lvivskym-sudom/

[3] мешкають: http://garnahata.in.ua/a/bojkivska-5v

[4] писали: http://nashigroshi.org/2015/05/05/kyjivavtodor-doviv-anomalnu-deshevu-tsinu-na-farbu-u-novachka-schob-viddaty-13-miljoniv-lyubymchykam/

[5] витратила: http://ngl.media/2014/06/11/na-remont-dorih-turniketiv-ta-trotuariv-u-lvovi-vytratyat-36-miljoniv-hryven/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.