- NGL.media - https://ngl.media -

Лікарню в Буську обігріватиме фірма Рущишина

21.03.2016 @ 08:30 в Новини

Буська центральна районна лікарня замовила послуги з постачання теплової енергії у ТДВ «Сенсус» за понад 1,25 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Замовили 952 Гкал, вартість однієї – 1316,69 грн. Закупівлю здійснили за неконкурентною переговорною процедурою через відсутність альтернативного постачальника.

Згідно з інформацією на сайті Буської райради, у 2013 році  ТДВ «Сенсус» взяло в оренду до 23 листопада 2016  року частини приміщення котельні Буської ЦРЛ загальною площею 150 кв. м для встановлення та експлуатації котлів на альтернативні джерела енергії та забезпечення теплом лікарні.

Відомо, що на конкурсі з надання приміщень для котельні в оренду, «Сенсус» запропонував платити 2100 грн/міс. Один із учасників конкурсу ТОВ «Еланг», яке хотіло платити за оренду більше (2300 грн/міс.) оскаржувало конкурс в суді. Суд відмовився визнати недійсним проведений конкурс, однак скасував [1] рішення конкурсної комісії в частині результатів конкурсу.

Як встановив суд, в оголошенні про проведення конкурсу, яке оприлюднили в районній газеті та на веб-сайті райради, не було умов конкурсу та переліку необхідних документів. А тому «Еланг» подав заяву без зазначення строку, на який пропонував укласти договір оренди, та без необхідних документів.

Невідомо, чому договір оренди таки уклали з «Сенсус». Згідно із судовим реєстром, апеляційні скарги на рішення госпсуду не були подані, а відтак, воно вступило в силу.

Кінцевими бенефіціарними власниками ТДВ «Сенсус» в реєстрі вказано Ірину Кшивінську та Ярослава Рущишина, власник мережі швейних фабрик та екс-депутат Львівської облради.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/03/21/likarnyu-v-busku-obihrivatyme-firma-ruschyshyna/

URLs in this post:

[1] скасував: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/33570999

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.