Власники ТЦ «Іскра» отримають понад 2 млн грн на харчування школярів Сихова

01 Березня 2016

Шість шкіл Сихівського району Львова за результатами процедури запиту цінових пропозицій замовили послуги з організації шкільного харчування у дочірнього підприємства «Замок-плюс» товариства «Замок» загальною вартістю 2,1 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Угоди з підприємством уклали середні загальноосвітні школи №96, №86, №72, загальноосвітня школа «Дивосвіт», навчально-виховні комплекси «Школа-садок ”Софія”» та «Школа-ліцей “Оріяна”».

Послуги з харчування надаватимуть протягом 2016 року. Вони розраховані на учнів 1-4 класів з числа дітей учасників АТО, дітей з багатодітних, малозабезпечених сімей, дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних і інклюзивних класах.

«Замок-плюс» тричі конкурував з приватним підприємцем Юрком Галишичем, тричі – з комунальним підприємством громадського харчування «Школярик», керівником якого є Ганна Яремчук. Юрко Галишич такаж є власником ПП «Март-ост», що також спеціалізується на постачанні готових страв.

Засновником ДП «Замок-плюс» є ТОВ «Замок», яке управляє Торговим центром «Іскра» (Сихів). Власниками цього підприємства в рівних долях (по 25%) є Зіновій Урсул, Василь Курляк, Раїса Довгенко та родина Віктор та Оксана Первачуки. Зіновій Урсул колись був головою Галицької районної адміністрації, а також був обвинуваченим у так званій «справі дітей».

Як раніше повідомляли «НГ.Львів», у лютому 2015 року ДП «Замок-плюс» товариства «Замок» уклало аналогічні угоди з чотирма школами Сихівського району. Цього року замовлення повторили школи №96 та 72.