- NGL.media - https://ngl.media -

Фірма з російським співвласником отримає 460 тисяч за вивіз сміття яворівських військових

26.02.2016 @ 08:30 в Новини

Яворівська квартирно-експлуатаційна частина Міноборони України замовила послуги зі збирання побутових відходів до кінця року за майже 462 тис. грн у ТОВ «Санком-Львів». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

«Санком-Львів» обслуговуватиме військові містечка Старицького гарнізону; кількість сміття, яке мають вивезти, – 6 605 м. куб.

Конкурентами «Санком-Львів» виступали два комунальних підприємства: львівське та луцьке. Пропозиція львівського «Львівспецкомунтранс» була близькою до ціни переможця – 465,43 тис. грн. Натомість луцьке пропонувало свої послуги удвічі дорожче – за майже 941 тис. грн.

У протоколі розкриття вказано, що документи двох комунальних підприємств відповідають вимогам, крім додатку №4. Втім їх пропозиції відхилені не були.

Власником ТОВ «Санком-Львів» є фірма «Лугор-Естаблішмент» (Ліхтенштейн), компанія «Диллон Системз ЛТД» (Сейшели) та Сергій Естремський, який у 2010 році балотувався [1] від «Батьківщини» до Львівської міської ради.

Кінцевими бенефіціарами, окрім Естремського, вказано В’ячеслава Димонта (Російська Федерація) та Майкла Пантелеера (Німеччина).

Власники «Санком-Львів»: Пантелеер, Димонт та Естремський (фото ЧаРівне, www.charivne.info) [2]

Власники «Санком-Львів»: Пантелеер, Димонт та Естремський (фото ЧаРівне, www.charivne.info)


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/02/26/firma-z-rosijskym-spivvlasnykom-otrymaje-460-tysyach-za-vyviz-smittya-yavorivskyh-vijskovyh/

URLs in this post:

[1] балотувався: http://galinfo.com.ua/news/76564.html

[2] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2016/02/DSCN9148.jpg

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.