- NGL.media - https://ngl.media -

Нардеп отримає за обгрів навчального закладу в Турці понад півмільйона гривень

25.02.2016 @ 14:11 в Новини

Відділ освіти Турківської районної державної адміністрації замовив постачання пари та гарячої води для Турківського НВК «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» за 517,5 тис. грн у ТОВ «Прикарпаття Інвест». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Закупівлю здійснили за неконкурентною переговорною процедурою закупівлі, оскільки «Прикарпаття Інвест» є єдиним постачальником теплової енергії до НВК з технічних причин. Нові лінії теплопостачання цієї фірми під’єднані до школи,а тому іншої можливості отримувати транспортування теплової енергії в інших постачальників не має.

Також в обґрунтуванні закупівлі вказано, «Прикарпаття Інвест» здійснюватиме постачання теплової енергії за допомогою джерел альтернативної енергії. Вартість однієї Гкал становитиме 1150 грн. Минулоріч вартість однієї Гкал для НВК від «Прикарпаття Інвест» коштувала 950 грн.

Раніше повідомлялося [1], що завдяки новій котельні НВК зможе економити  в опалювальний сезон 150 тис. грн і більше.

ТОВ «Прикарпаття Інвест» належить народному депутатові Андрію Лопушанському. Згідно з Вісником держзакупівель, з 2014 року «Прикарпаття Інвест» загалом отримало замовлень на теплопостачання у Турківському та Старосамбірському районах на 1,26 млн грн.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/02/25/nardep-otrymaje-za-obhriv-navchalnoho-zakladu-v-turtsi-ponad-pivmiljona-hryven/

URLs in this post:

[1] повідомлялося: http://turka-ua.net/news/1/2013-02-09-989

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.