- NGL.media - https://ngl.media -

Родичі депутатів на правах монополістів обігріють школи Радехівщини за майже 3 млн грн

04.02.2016 @ 09:00 в Новини

Відділ освіти Радехівської районної державної адміністрації за неконкурентною переговорною процедурою закупівлі замовив централізоване постачання теплової енергії у ТОВ «Радехівтеплоенерго» та ТОВ «Радехівтеплосервіс» на загальну суму майже 2,8 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

ТОВ «Радехівтеплоенерго» постачатиме тепло на понад 1,4 млн грн, ТОВ «Радехівтеплосервіс» на 1,36 млн грн. Вартість однієї Гкал становитиме 1294,6 грн та 1318,7 грн.

Водночас під час опублікування результатів у Віснику держзакупівель допустились помилки в сумі договору, врезультаті вартість однієї Гкал зросла до неймовірної суми – майже 10665 грн.

тепло [1]

Замість 1 410 996,2 грн в результатах закупівлі вказали суму на 10 млн грн більшу

В обґрунтуванні зазначено, що школи Радехова №1, №2 та Радехівську районну школу мистецтв може опалювати лише ТОВ «Радехівтеплоенерго», на що є відповідна ліцензія Львівської облдержадміністрації та витяг з сайту львівського АМКУ про те, що Товариство займає монопольне становище на цій частині ринку. З тих же причин, школи сіл Оглядів, Павлів, Вузлове, Н. Витків, Тетевчиці, Корчин, Стоянів, а також Дмитрівський та Миколаївський НВК може обслуговувати лише ТОВ «Радехівтеплосервіс».

ТОВ «Радехівтеплосервіс» належить радехівчанам Роману Щепанкевичу та Марії Федашко. Роман Щепанкевич є сином екс-депутата Львівської облради, колишнього голови Радехівської райради Івана Щепанкевича. Є очільником Радехівського Удару [2]. Марія Федашко – мати ще одного екс-депутата Львівської облради Петра Федашка.

ТОВ «Радехівтеплоенерго» створене у серпні 2015 року. Серед власників товариства числяться уже згадуваний Роман Щепанкевич та Михайло Хаба. Останній з жовтня 2015 року є виконуючим обов’язки керівника МКП «Радехівтеплоенерго». Раніше займав посаду майстра-енергетика.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/02/04/rodychi-deputativ-na-pravah-monopolistiv-obihriyut-shkoly-radehivschyny-za-majzhe-3-mln-hrn/

URLs in this post:

[1] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2016/02/тепло.jpg

[2] очільником Радехівського Удару: http://lviv-udar.com/hromadski-pryjmalni

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.