- NGL.media - https://ngl.media -

Близькі фірми «розвели» ЛОДА за старою схемою на 8-мільйонне замовлення

22.01.2016 @ 10:37 в Новини

Управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації за результатами відкритих торгів уклало угоду з ТОВ «Львівський будівельний холдинг» на будівництво дитячої туристичної бази у Львові. Вартість угоди склала 8,1 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Львівську дитячу туристичну базу центру краєзнавства, екскурсій та туризму учнівської молоді збудують на вул. І. Франка, 156 до кінця 2016 року або до повного виконання робіт. У договорі сторони передбачили можливість перенесення терміну його дії на рік, у разі відсутності бюджетних асигнувань на будівництво.

Згідно з техзавданням, приміщення туристичної бази буде двоповерховим. У підвалі розмістять тренажери для ніг, ходьби та фізичних вправ, велотренажери, шафки для одягу і лави для перевдягання. На першому поверсі знаходитиметься харчоблок, 5 одномісних ліжок з тумбочками та шафи для одягу та багажу у кількості 20 штук. Другий поверх облаштують під 40 ліжкомісць з тумбочками, а також шафами для одягу та багажу, зберігання чистої та брудної білизни, інвентаря загальною кількістю 63 штуки.

За замовлення управління капбудівництва ЛОДА змагалися дві фірми: пустомитівське ТОВ «Ві. Ай. Пі. Будівельна компанія» та ТОВ «Львівський будівельний холдинг» з локацією у Львові. Виграло останнє підприємство з ціновою пропозицією 8,1 млн грн, що дешевше від цінової заявки основного і єдиного конкурента на 1,06%.

ТОВ «Львівський будівельний холдинг» відоме як єдина компанія-конкурент на тендерах 2015 року для ТОВ «Ві. Ай. Пі. Будівельна компанія». За такого складу, у грудні 2015 року останнє отримало [1] два держзамовлення: на реконструкцію з добудовою загальноосвітньої школи в селі Ролів (Дрогобицький район) за 16 млн грн та на реконструкцію [2] існуючого блоку школи в селі Черниця Миколаївського району за майже 40 млн грн. Раніше, ці ж фірми «розпиляли» [3] понад 20 мільйонів на школу в Сокальському районі.

Одноосібним власником ТОВ «ВІ. АЙ. ПІ. Будівельна компанія» з січня 2014 року є Марко Янковенко. Він також є співвласником ТОВ «Конезавод Талант», ТОВ «Львівгалінжиніринг» та з лютого 2014 по грудень 2015 року виступав директором ТОВ «Дорбудмонтаж-1».Тоді власниками ТОВ «Дорбудмонтаж-1» були 26-річна Василина Пулик, Олена Сапіга та Світлана Гринкевич. Остання зареєстрована на одну адресу на вулиці Остроградських у Львові з Ігорем Гринкевичем, колишнім співвласником «Львівського будівельного холдингу» – фірми, яка виступала єдиним конкурентом «Ві.Ай.Пі. Будівельна компанія» на тендері.

Нині власником «Львівського будівельного холдингу» Володимир Вдов’як, який раніше був лише директором фірми.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/01/22/blyzki-firmy-rozvely-loda-za-staroyu-shemoyu-na-8-miljonne-zamovlennya/

URLs in this post:

[1] отримало: http://ngl.media/2015/12/04/komunalne-pidpryjemstvo-lor-v-cherhovyj-raz-ne-pobachylo-zmovy-pid-chas-tenderu-na-16-mln-hrn/

[2] реконструкцію: http://ngl.media/2015/12/09/dvi-firmy-z-odnoho-kubla-rozihraly-40-miljoniv-vid-oblderzhadministratsiji/

[3] «розпиляли»: http://ngl.media/2015/11/30/blyzki-firmy-rozpylyaly-ponad-20-miljoniv-na-budivnytstvo-shkoly-v-sokalskomu-rajoni/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.