Львівський міськвиконком купив «швидку» для Нагвардії у «регіонала» Васадзе

14 Грудня 2015

Виконавчий комітет Львівської міськради замовив спеціалізований санітарний автомобіль з дизельним двигуном вартістю 810 тис. грн у ПАТ «Галичина-Авто». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

«Швидку» купують для Нацгвардії України. Згідно з технічними вимогами, автомобіль має бути укомплектований медичними носилками, завантажувальним пристроєм, пристроєм для кріплення крапельниць, закріпленим до поручня, системами опалення, вентиляції та освітлення тощо.

Медичний салон водія повинен мати термошумоізоляцію, внутрішню оббивку із вологостійких матеріалів, а також покриття підлоги із протиковзаючого матеріалу. На кузов автомобіля мають бути нанесені розпізнавальні знаки та написи, передбачені державними стандартами, а також світловідбивну смугу червоного кольору вздовж боковини.

Як повідомили у юридичному управлінні ЛМР, міськвиконком придбав автомобіль марки Opel Vivaro, 2015 р.в. Гарантійний термін становить 12 місяців.

За перемогу у тендері позмагались ТОВ «Гал-дизайн» та ПАТ «Галичина-Авто». Цікаво, що основним і єдиним видом діяльності ТОВ «Гал-дизайн» є  «виробництво інших вузлів, деталей і приладдя для автотранспортних засобів», що не включає торгівлю автомобілями. Втім пропозиція товариства пройшла і тендер відбувся.

Перемогу здобуло ПАТ «Галичина-Авто», цінова пропозиція якого виявилась дешевшою на 7,9 тис. грн. Товариство зобов’язалось поставити автомобіль протягом одного місяця з дня укладення договору.

Власником «Галичини-Авто» є ПАТ «Українська автомобільна корпорація», 93,8% акцій якого належать депутату-регіоналу Верховної ради України VII скликання Таріелу Васадзе. Після виходу з фракції «Партії регіонів» у лютому 2014 року, Васадзе став членом депутатської групи «Економічний розвиток». На позачергових виборах до Верховної ради у 2014 році був кандидатом у депутати від партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна».

Включаючи перемогу в закупівлі від Львівського міськвиконкому, цьогоріч ПАТ «Галичина-Авто» виграла 2 тендери на технічне обслуговування та ремонтування автомобілів від Львівської дирекції УДППЗ “Укрпошта” та 7 аналогічних тендерів від ВП “Західна електроенергетична система” ДП “НЕК “Укренерго” загальною вартістю понад 1,2 млн грн.