Директор компанії Дубневичів «виграв» для депутатів ще 70 млн грн на благоустрій виборчого округу

02 Грудня 2015

Богдан Дубневич продовжує активно використовувати державні кошти для покращення благоустрою своїх виборчих округів.

Як повідомляли «Н.Г.Львів» у вересні поточного року директор підприємства «Енергія-Інвест», що належить братам Дубневичам, Юрій Пастернак, який водночас є засновником ТОВ «БРП «Технобуд» та ТОВ «ТІР» отримав державних контрактів на 55 млн грн для ремонтів у виборчому окрузі Богдана Дубневича.

За даними останнього випуску Вісника державних закупівель за 1 грудня 2015 року, ці два підприємства Юрія Пастернака отримали ще підрядів на майже 70 млн грн.

Так, Зубрянська сільська рада (Пустомитівський район) укладала угоду з підприємством «Технобуд» на добудову дитячого садочку на 150 місць на суму 28,58 млн грн. Садочок намагаються побудувати з 2012 року, тоді його вартість становила 19,45 млн грн. Три роки тому переможцем конкурсу також було ТОВ «Технобуд».

У свою чергу сільська рада села Чишкі (Пустомитівський район) уклала угоду з ТОВ «ТІР» на добудову ІІ черги загальноосвітньої школи на 400 учнів на суму 40,63 млн грн.

В обох випадках єдиним конкурентом на торгах виступило ТОВ «Львівбуд», яке стабільно складає конкуренцію «Технобуду» і майже завжди програє, встановлюючи вищі ціни. Чи не єдиний випадок перемоги стався у вересні цього року, коли «Львівбуд» переміг у тендері на 19,1 млн грн.