Рава-Руський ліцей за чверть мільйона обігріють Козицькі і Федак

27 Листопада 2015

Рава-Руський професійний ліцей за неконкурентною переговорною процедурою закупівлі замовив послуги теплопостачання у ТОВ «Рава-Руська теплостанція» за 248 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Замовили 188,351 Гкал по майже 1317 грн/Гкал. У лютому цього року ліцей замовляв у цієї ж фірми теплопостачання по ціні понад 1118 грн/Гкал.

Як і тоді, в обгрунтуванні переговорної процедури написано, що котельня площею 293,6 кв. м на вулиці 1-го листопада, 2а, яка опалює ліцей, Рава-Руською міськрадою була передана в оренду ТОВ «Рава-Руська теплостанція» у січні 2014 року. Відтак ця компанія є єдиним можливим постачальником.

ТОВ «Рава-Руська теплостанція» зареєстровано у вересні 2013 року у Львові. Як повідомляли львівські ЗМІ, котельня, яка опалює ліцей, працює на тирсі. Інвестор вклав у цей проект понад 2,5 млн грн.

70% ТОВ «Рава-Руська теплостанція» належить львівському бізнесмену Зіновію Козицькому, який займається видобутком нафти і газу. Він також будує сонячні та вітроелектростанції на Львівщині. По 10% у ТОВ «Рава-Руська теплостанція»належить його синам Максиму та Степану. Ще 10% володіє Тарас Федак, екс-депутат Львівської облради, який також був головою постійної комісії з питань інвестиційної та регуляторної політики, ПЕК, енергоефективності і розвитку підприємництва.