- NGL.media - https://ngl.media -

«Дубневичі» отримають ще 7 млн грн на дитсадок у рідному районі

29.10.2015 @ 08:30 в Новини

Чижиківська сільська рада Пустомитівського району замовила роботи з реконструкції частини існуючих приміщень лікарської амбулаторії під дитячий садок за понад 6,7 млн грн у ТОВ «ТІР». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Реконструкція частини приміщень під дитсадок на вул. Медичній, 1 стала можливою після перепрофілювання Чижиківської дільничної лікарні в лікарську амбулаторію. Існуюче приміщення дитсадка включає [1] ігрову та спальну кімнати, санвузол, добудовану кухню та кабінет завідувача. Нині заклад розрахований на 18 осіб, однак після реконструкції планується відкриття нових груп для дітей.

З документації конкурсних торгів випливає, що в дитсадку кількість місць збільшиться на щонайменше 15. На першому поверсі закладу будуть розташовані роздягальна, буфет, ігрова кімната та спальня з 15-ма ясельними ліжками, на другому – приймальня, лікарський ізолятор, роздягальня та ще одна буфетна. Роботи планують виконати до кінця грудня 2016 року або до повного їх виконання.

Єдиним конкурентом переможця торгів було ТОВ «Львівбуд» з пропозицією 6,87 млн грн. Власником є Юрій Романюк, керівником з січня 2013 року – Тарас Ціж. Обидвоє раніше були співвласниками ТОВ «Єврооснови» разом з Ігорем Хмелем, відомим як помічник екс-депутата Львівської міськради Романа Андрусишина (УНП).

Власником ТОВ «ТІР» є Юрій Пастернак – давній менеджер братів Дубневичів, котрий досі залишається директором ТОВ «Фінансова компанія «Енергія-Інвест», яке належить народним депутатам БПП Ярославу та Богдану Дубневичам. На місцевих виборах 2015 року Юрій Пастернак був кандидатом [2] у депутати Львівської міської ради від партії «БПП «Солідарність».

Нагадаємо, у липні 2015 Пустомитівська центральна районна лікарня замовила [3] капітальний ремонт в амбулаторії с. Чижиків у ТОВ «ТІР» на загальну суму 2,28 млн грн. За замовлення з «ТІР» конкурував вже згаданий «Львівбуд».

З початку 2015 року ТОВ «ТІР» виграло 5 тендерів, усі вони проводились у Пустомитівському районі. Протягом року «ТІР» отримав замовлень на тендерах на 29,2 млн грн.

Нагадаємо, у 2014-му Богдан Дубневич виграв вибори в депутати Верховної Ради в одномандатному виборчому окрузі №118, в який входить Пустомитівський район.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/10/29/dubnevychi-otrymayut-sche-7-mln-hrn-na-dytsadok-u-ridnomu-rajoni/

URLs in this post:

[1] включає: http://dfrr.minregion.gov.ua/Project-annotation-full?PROJT=1112

[2] кандидатом: http://vybory2015.zaxid.net/candidates/4783

[3] замовила: http://ngl.media/2015/07/03/menedzher-dubnevychiv-otrymaje-sche-dva-miljony-na-silsku-ambulatoriyu/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.