- NGL.media - https://ngl.media -

Давні «конкуренти» позмагались за підряд на 5 млн грн від львівської школи

27.10.2015 @ 08:15 в Новини

Відділ освіти Личаківського району управління освіти Львівської міської ради замовив послуги з реконструкції басейну у ЛНВК «Школа І ступеня-Гімназія», що на вулиці Лисеницькій, 3 у ТОВ «Сервіскотломонтаж-Львів» за 5,4 млн грн. Про це повідомляється у Віснику держаних закупівель.

Згідно з технічною документацією, реконструкції потребує не лише сам басейн, але й приміщення, адже буде встановлено нові вікна, двері та сантехніка.

Власниками фірми «Сервіскотломонтаж-Львів» є Сергій Липовецький, Віталій Крижанівський, Григорій Скакун та Юрій Цебрівський. Липовецький відомий як помічник екс-депутата (2006-2010 рр.) Львівської міськради від БЮТ Олега Породка.

Єдиним конкурентом на тендері було МТВО «Комплекс», засновниками якого значаться Сергій Чиж, Галина Іваник і Богдан Кожаню.

Цікаво, що згідно з даними ВДЗ, з семи тендерів від львівських освітніх установ, в яких цього року перемогло «Сервіскотломонтаж-Львів», в п’яти фірма змагалась лише з одним конкурентом – вже згаданим иробничим об’єднанням «Комплекс». Нерідко ці підприємства зустрічались і минулого [1] року.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/10/27/davni-konkurenty-rozihraly-pidryad-na-5-mln-hrn-vid-lvivskoji-shkoly/

URLs in this post:

[1] минулого: http://nashigroshi.org/2014/10/08/pomichnyk-eks-deputata-za-16-miljona-uteplyt-shkolu/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.