Сусіди-сихівчани розіграли тендер на 12 млн грн у одному з наймолодших міст України

26 Жовтня 2015

Міська рада Нового Калиніва (Самбірський район) замовила роботи з завершення будівництва міського дитячого садочку на 115 місць у ТОВ «Галбудспецпроект» за 12,1 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Згідно з документацію конкурсних торгів, за цю суму буде здійснено завершальний етап будівництва дитсадочка, який передбачає роботи з улаштування систем опалення, водопостачання, каналізації, вентиляції, очистки води тощо. А також монтажні роботи та роботи з облаштування довколишньої території садочку. Роботи планують завершити до кінця 2916 року.

Будівництво садочку в місті Новий Калинів, яке отримало статус міста лише у 2005 році і є одним з наймолодших міст України, розпочали ще у 2010 році – звели саму будівлю садочку, накрили її дахом та вставили вікна. Про це розповіли «Н.Г. Львів» у комітеті конкурсних торгів новокалинівської міськради. Ці роботи за 6,7 млн грн виконало ТОВ «Фабула», яке тоді стало переможцем торгів.

Цього разу ТОВ «Фабула» також брало участь у торгах, однак оцінило завершальний етап проекту на 2,7% дорожче фірми-переможця. Власне участь у торгах взяли лише два підприємства : «Галспецбудпроект» та «Фабула».

Цікаво, що колишній засновник «Фабули», до січня 2012 року, Роман Децик, мешкає на проспекті Червоної калини, 53/94. Саме за цією адресою зареєстровано фірму-переможця торгів ТОВ «Галбудспецпроект», яке належить Володимиру Більо. На проспекті Червоної калини, 53/94, також зареєстровано також ТОВ «Фабула Інвест Груп», яке належить Ользі та Марії Децик.

fab

А адреса фірми «Фабула», вул. Замарстинівська, 85А, співпадає з адресою підприємства «Навколосвіт», керівником якого був Володимир Більо, а зараз він виконує обов’язки ліквідатора цього підприємства.

fab4

За даними ВДЗ, для «Галбудспецпроекту» даний підряд є першим великим замовленням. Фірма була створена лише у 2013 році і її статуний фонд складає 100 грн.